Vreme čitanja: oko 3 min.

Aco Pejović priprema iznenađenje, pa komentarisao Evroviziju: "Nisam pobornik promocije satanizma"

D. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pejović je podsetio da je koncert u Nišu održao poslednji put pre dve godine u niškoj Tvrđavi, gde će biti i predstojeći koncert

  • 1
Aco Pejović Niš Foto D. K.

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih pevača iz Srbije, Aco Pejović, najavio je danas, 10. maja, da će na koncenrtu u Nišu, 1. juna, premijerno uživo izvesti pesme sa svog novog albuma koji će izaći 15. maja.

- Prva pesma sa novog albuma zajedno sa spotom biće objavljena 12. maja, druga 13. maja, a treća 14. maja. Kompletan album sa svim pesmama i spotovima biće objavljen i postavljen na sve platforme 15. maja. To je ono što me posebno raduje jer šest godina nisam izbacivao album. Izbacivao sam pesme i desio se onaj divni film o Tomi Zdravkoviću i pesma „Ponoć“ koju smo promovisali u Nišu na Filmskim susretima. Nadam se da će i ovaj album krenuti tako kao što je krenula pesma „ponoć“ - rekao je Pejović na konferenciji za medije.

Pejović je podsetio da je koncert u Nišu održao poslednji put pre dve godine u niškoj Tvrđavi, gde će biti i predstojeći koncert.

- Neka bude kao što je bilo pre dve godine, ja ću biti srećan i zadovoljan. Biće dobro ozvučenje i biće gostiju, ali najaviću ih onda kada budem izašao na binu“, istakao je Pejović i dodao da za sada još nije odlučio da li će koncert početi pesmom sa novog albuma ili nekim starim hitom.

Aco Pejović Niš Foto D. K.

On je kazao da u Nišu već dugo nastupa, pevao je i u diskotekama i na privatnim zabavama i ima veliki broj prijatelja.

- U Niš kada dolazim kao da dolazim u svoju kuću, tako se osećam i nadam se da ljudi i mene prihvataju tako. Za Niš me vežu jake lepe uspomene i lepi trenuci - rekao je Pejović.

Polularni pevač je rekao da će tokom leta imati puno nastupa u Srbiji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Hrvatkoj, a dobio je i poziv za koncert u Grčkoj, tako da ga očekuje naporna letnja sezona.

Na pitanje novinara da prokomentariše učešće naše predstavnice Teya Dore na Evroviziji i svoja očekivanja u vezi njenog plasmana, Pejović je rekao da devojku zna kao sjajnu umetnicu i muzički obrazovanu devojku čije mu pesme prijaju.

- Meni je super šta radi i ja joj želim svu sreću ovog sveta. Držim joj palčeve da pobedi i nadam se da će ako Bog da sreće i da pobedi i da nam ponovo dovede Evroviziju u našu lepu Srbiju. Po mom mišljenju Evrovizija je više jedan scenski nego muzički spektakl i ja nisam pobornik toga. Nisam pobornik promocije nekih stvari koje ja ne volim tipa satanizma i ne želim niti da učestvujem u tome niti da gledam. To naravno nije preporuka da neko ne gleda. Ko voli neka gleda - rekao je naš popularni pevač.

Aco Pejović Niš Foto D. K.

On je posle konferencije za medije posetio Dom za decu i omladinu „Duško Radović“ i deci koja žive u tom tomu podelio prigodne poklone.

- Odlazak kod dece koja žive u domu želim da se shvati kao poziv drugim ljudima da odlaze kod te dece i pomognu koliko mogu. Ja se na svoj način trudim svih ovih godina i mislim da se treba truditi i pomagati toj deci - izjavio je Pejović.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kazala je da će koncert Ace Pejovića biti organizovan u okviru obeležavanja gradske slave Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

- Slava je 3. juna, ali mi ćemo već 31. maja imati operu na platou ispred Beogradske kapije, koncert Ace Pejovića je 1. juna, a 2. juna koncert Danice Crnogorčević na Letnjoj pozornici. Spektakl koji očekujemo 1. juna mislim da će obeležiti ovogodišnju slavu grada. Očekujemo veliki broj posetilaca i iz zemlje i inostranstva. Sigurno nas očekuje jedno nezaboravno veče - kazala je Sotirovski.

Pokrovitelj koncerta Ace Pejovića su Grad Niš i Turistička organizacija Niša, a karte se prodaju u knjižari Indigo i preko portala Tikets.rs. Ortanizatori koncerta su Melos estrada i AP Production.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA