≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razveo se Ivica Iliev! Ljubav pukla posle skoro 20 godina, sa lepom Ivanom je dobio troje dece

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čuveni fudbaler i njegova supruga stavili su tačku na brak

  • 1
Ivica Iliev Foto: FK Partizan

Ivana i Ivica Iliev razveli su se nakon skoro 20 godina braka.

Bivši fudbaler nije bio voljan da govori na ovu temu, pa je na pitanje o razvodu rekao:

- Uh, sad ste me zatekli pitanjem. Ne pričam o svom privatnom životu i neću to komentarisati.

- Ne, ne, neću komentarisati. Hvala - ponovio je Iliev, piše Kurir.

Ivana i Ivica imaju sinove Leona i Luku, te ćerku Laru.

- Svakodnevno ulažemo mnogo truda u naš odnos. Razumevanje i poštovanje životnog saputnika je nama na prvom mestu. Ljubav je važna, ali ona nije dovoljna ako su druge okolnosti negativne. Neophodno je da se zbog zajednice pređe preko nekih karakternih crta i principa, jer u braku ti principi trebalo bi da postanu zajednički. Mi smo jedno i živimo za našu porodicu - rekao je Ivica jednom prilikom za magazin "Hello".

- Ja sam takav da ne mogu da legnem u krevet dok ne rešim sve nesuglasice, ne samo sa suprugom nego i sa bratom, prijateljima, poslovnim saradnicima. Bez obzira u koje vreme, makar i u pet ujutru. To je, prema mom mišljenju, ključ uspešnog odnosa. Onog trenutka kada čovek u sebi sakrije makar i najmanju sitnicu koja mu nije po volji, to će početi stalno da radi, a deset malih stvari napraviće jednu veliku, koja posle neće moći da se reši. Sitnice su male ako se reše u istom danu, a ako se zanemare, postaju prevelike i nesavladive. Iva i ja tako funkcionišemo i verovatno zato i opstajemo - naveo je bio nekadašnji igrač Partizana.

Ispričao je Iliev i kako je upoznao Ivanu.

- Ivanin najbolji drug bio mi je saigrač u juniorskim danima. Iako je te večeri imala neke druge planove, pristala je da sa njim prvo svrati na žurku, na kojoj sam bio i ja. Tada smo se upoznali, malo smo porazgovarali, ali ništa se nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, i opet nije bilo ništa, možda i zbog toga što joj se to veče udvarao još jedan dečko. Treći put smo se našli na proslavi mog osamnaestog rođendana. Tražio sam broj telefona od zajedničkog druga, pozvao je i ostalo je istorija - kazao je Iliev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA