≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kiki Lesendrić pao sa 5 metara visine, pokušavao da spasi mačku: Evo kakve povrede ima

I. C.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Frontmen "Pilota" doživeo je nezgodu

  • 2
Kiki Lesendrić i Piloti, promocija novog albuma Foto: Milan Maričić/ATAImages

Kiki Lesendrić pao je sa 5 metara visine i povredio rame!

Sve se desilo prilikom pevačevog pokušaja da spasi svoju mačku sa drveta. Zbog toga već neko vreme ne može lagodno da se bavi onim što obožava da radi - igranjem tenisa.

- Nešto sam povredio rame, pa sam malo posustao. Spašavao sam mačku sa drveta, mačka je pobegla u krošnju, a ja sam fljusnuo na zemlju. Pukao mi je jedan mišić - kazao je frontmen grupe "Piloti".

- Tako je, peo sam se na drvo ispred studija. To je moja mačka i očekivao sam da će nekako da siđe. Međutim, bila je uplašena. Čitavih 6 do 7 dana je bila u krošnji dok nisu došli pravi Aca "Rescue Team Serbia" i spasli je profesionalno - dodao je roker.

Kaže da nije bio svestan opasnosti kojoj se izložio.

- Kada mi je objašnjeno da sam mogao da se polomim, kao i većina ljudi kada pokušava da spase mačke sa drveta, što se često dešava, i da budem mnogo teže povređen... - rekao je Kiki za Grand.

- To je 5 metara, tolike su bile merdevine, od 5 metara, dok sam došao do nje i onda se to zaljuljalo sve i… - opisao je Kiki situaciju.

Kao mladić se često peo na drvo, pa nije ni pomislio da bi nešto moglo da pođe po zlu.

- Bio sam padobranac u 63. padobranskoj, mi znamo da padnemo, tako da mi od samog pada nije bilo ništa. Ali grana je pukla za koju sam se ukeb’o i otišla je ruka - ispričao je Kiki.

Na kraju, poručuje da je njegova mačka - dobro.

- Mačka je super, jedino što nisu super moji rezultati u teniskoj rekreativnoj ligi, ali nema veze. Najvažnije je u mom slučaju učestvovati, što bi rekao Pjer de Kuberten. Sada imam fiziotrerapije, puno mi je pomogao Miljan, terapeut Novaka Đokovića, kao i Peđa. Brinu se oko toga da mi bude bolje. I stvarno mi je bolje i to puno. Mogu da igram tenis iako nisam potpuno fit, ali to zahteva izvesno vreme , jer rame je možda i najteže za povredu - zaključio je Kiki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA