≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Milica ispričala sve o svadbi sa Borom! Priznala koliko su para dobili i "pecnula" goste: "Nismo se oparili"

E. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kaže da je ostalo "nekoliko hiljada preko"

  • 5
Milica Kemez i Bora Santana venčanje Foto: Kobra

Milica Kemez progovorila je o svadbi sa Borom Santanom, rekavši da jeste došlo do određenih problema, kao i šta se krije iza snimka njihove navodne svađe pred svatovima.

- Bora nije sada sa mnom, otišli su Sandra Rešić i on da rade u Berlin. Sležu se utisci, svaki gost mi je rekao da na boljoj svadbi nisu bili, ne može biti negativno. Što se tiče svadbe na kompenzaciju, iskreno me nevriraju takvi natpisi. Kod nas nista nije bilo na kompenzaciju, plaćena je sala, muzika, vila. Svaki detalj smo ispoštovali, ništa za džabe nisam dobila - počela je Milica.

- Bajka je bila inspiracija za njegovo odelo i moju venčanicu. Mesecima sam to crtala, sašio je poznat dizajner is Skoplja. Prezadovoljna sam kako smo izgledali. Oduvek sam htela da stavim akcenat na mladoženju, htela sam da se i njemu priča. Izbacila sam kolekciju odela za muškarce, videćete sve uskoro jer će u nedelju kada bude crkveno venčanje nosio drugačije odelo od onoga na svadbi - pohvalila se.

Ljudi su bili u čudu što je Milica nosila bidermajer od veštačkog cveća, a ona je sada objasnila i zbog čega je njega nosila.

- Tačno je. Iskreno, meni je otkazala gospođa koja je radila bidermajer. Lično mi se ne dopada, poružnio je čitavu kreaciju i ceo doživljaj. Nije sad smak sveta. Znam dosta devojaka koje imaju to, baš zbog toga da devojka koja ga uhvati ima to za uspomenu. Kod mene je bilo providno, ali eto... - istakla je.

Na pitanje o zaradi na svadbi, rekla je da se nisu "oparili".

- Biću iskrena, nismo. Kakva je svadba bila i kakve su zvanice bile, nismo se nešto oparili. Nismo ni u minusu, ali ostalo je par hiljada preko. Nismo žalili dinara, ali u plusu smo. Priče da ćemo kupiti stan, to nije tačno. Što se tiče medenog meseca, Bori je san da ide na Zanzibar, meni je stresan taj put. Nema mi bežanja sada, volela bih da odemo zbog životinja. Bile su sve koverte, ali dobili smo prelepu ikone najpoznatijih ikonopisaca - otkrila je Milica.

Ona je prokomentarisala i snimak na kom se navodno svađa sa Borom.

- Prvo su nas zvanice zvale i nervirali se kako njih nema na spisku. Spisak se izgubio. Bila je tenzija, neki su se vraćali. Pomešalo se sve. Drugi problem je bio oko te kutije za koverta. Polomila se, plus je ona od stakla, sve su popadale, gosti su gazili po njima. Mislio je da je neko to namerno uradio. Mnogo je muzika bila glasna, čak smo i glasno pričali, ali rešili smo - kazala je Milica.

Bora je rekao da im je Miličina kuma Lidija Veselinović, iz Crne Gore, u koverti dala 10.000 evra, ali Kemezova ističe da to nije baš tako.

- Nije ona dala baš 10.000 evra u koverti. Cela njena organizacija, na muziku je dala dosta. Ona i ja se znamo 15 godina, ona je poznata manekenka, ali ne voli da je u medijima. Zvanice su videle koliko je ona novca dala, neću da ja pričam o tome - zaključila je Milica, sada Marinković, za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Bora i Milica objasnili svoj stajling za svadbu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    11. maj 2024 | 03:06

    Svadbe,materijalisti mladenci ,traze sramotno pare kao poklon ,potrose pare i razvedu se To je danasnja sreca dvoje koji se vole hhhhhhhhhhh

  • Буј

    11. maj 2024 | 01:21

    Сви се слажемо да није манекенка...

  • 😄

    11. maj 2024 | 09:28

    Kuma poznata, a ne zeli da se eksponira, pricam ti pricu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA