Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno! Uhvatili smo Harisovu ćerku sa dečkom! U javnosti razmenjuju nežnosti, a na mrežama ga krije

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludovali u provodu, pa zajedno napustili klub

  • 1
Đina Džinović Foto: Telegraf

Ekipa Telegrafa ekskluzivno je "uhvatila" ćerku pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline, Đinu Džinović, u intimnom trenutku sa dečkom, ispred jednog beogradskog kluba.

Iako je vrlo aktivna na mrežama, svoj ljubavni život mlada Đina vešto je skrivala, sve do sada.

U objavama na TikToku i Instagramu, na poslednjih nekoliko fotografija krila je lice svog partnera stikerima, ali se u javnosti nisu skrivali. Naprotiv, usred punog kluba su razmenjivali nežnosti.

Džinovićeva je prva stigla u klub u pratnji drugarice, a potom je došao i njen partner sa drugarom. Svi su zajedno pili, nazdravljali, igrali i zabavljali se, a mlada influenserka nije se odvajala od svog dragog. Nekoliko puta je i sama usnimila intiman trenutak kako se ljube. Ipak, pretpostavljamo da je to bilo za privatnu arhivu, jer na mrežama još uvek nije osvanulo.

Na žurci su ostali do samog kraja, a potom su zajedno čekali taksi. Strasti nisu mogli da obuzdaju, pa su emocije razmenjivali i na ulici. Zatim su se zajedno uputili u nepoznatom pravcu.

Da je naslednica Džinovića obožavalac noćnog provoda, potvrđuju i fotografije koje je Telegraf ekskluzivno uslikao ovog vikenda, u samom centru Beograda.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivni paparaco! Haris Džinović u sitne sate u kafani sa daleko mlađom crnokosom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA