≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kakvo je stanje pred veliko finale Evrovizije! Hrvati već slave, evo kakve šanse ima Teya Dora

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvati se već mesecima ne spuštaju sa prvog mesta na kladionicama, a nakon prvog polufinala, njihove šanse za pobedu neverovatno rastu

  • 16

Uveliko se bliži 21 sat i početak velikog finala Evrovizije koja se ove godine održava u Malmeu, a stanje na kladionici, nije baš najbolje, makar za Srbiju i Teya Doru.

Iako, kladionice i nisu baš najmerodavnije kada je stanje i potencijalni pobednik u pitanju, ipak stavraju određenu dozu pritiska i na publiku, ali i na izvođače.

Ako je sudeći po brojkama i kvotama, pobednik je, bez svake moguće konkurencije - Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske. On već gotovo mesec dana ne silazi sa prvog mesta, a kladionice  mu daju 42 posto šansi da odnese trijumf.

Ispod njega se nalazi predsatvnica Izraela sa 19 posto šansi za pobedu, koja je naglo skočila nakon drugogo polufinala u kojem je učestvovala, a nakon nje Švajcarska, Francuska i Irska.

Evrovizija, kladionice Printskrin: https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

S druge strane, za Srbiju i Teya Doru, kladionice i nemaju baš neke lepe vesti, jer smo na listi pretposlednji, tačnije dvadesetpeti.

Hrvati već slave pobedu

Inače, mediji u Hrvatskoj već slave Lazanjinu pobedu, pa su najavili čak i kako će ga dočekati. Nalsovni u njihovim medijima uglavnom su "Bejbi Lazanja večeras ide do pobede".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    11. maj 2024 | 12:53

    Mi smo drugi garantovano ali odpozadi, i to je nesto

  • Šumadinac

    11. maj 2024 | 11:44

    Ova naša ima šanse kao pahulja u paklu!

  • Darija

    11. maj 2024 | 14:32

    Evrovizija je odavno puna skandala i nemorala svake vrste, ova godina je vrhunac. Ne volim što se ime Ramonde spominje na ovako skaradnoj manifestaciji. Nismo smeli to dozvoliti. Za Evroviziju su "Caki Cale", " Ćibu, ćiba", ali ne i Ramonda koja je naš ponos. U moru glotinje, đavola, muškaraca u kožnim tangama, pevati o Ramondi je ništa drugo nego skrnavljenje našeg obraza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA