Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčka predstavnica "zaludela" svet: Mnogi su čekali da vide njen "vatreni" ples, a predviđaju joj veliki uspeh

A. Š.
Z. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grkinja pokupila simpatije publike

  • 0
Evrovizija proba finale Malme Foto: Filip Plavčić

Grčka predstavnica Marina Sati je večeras, 11. maja, nastupala pod rednim brojem 12.

Atraktivna pevačica se ponovo našla na velikoj sceni u Malmo Areni, a publika se obradovala čim je ugledala, te su zaigrali uz njenu pesmu "Zari".

Marina ima 37 godina i rođena je u Atini, a što se tiče njene muzike, ona kombinuje tradicionalnu grčku, arapsku i balkansku muziku u jedan veoma specifični melos.

Ona je nakon druge polufinalne večeri na konferenciji za medije svojom pozitivnom energijom oduševila mnoge, ali iz posebnog razloga je pokazala i suze.

Kako je naša novinarka saznala, tokom druge polufinalne večeri ona je pevala sa temperaturom 38,5, te je jedva izdržala nastup, što je bio jedan od razloga njenih suza.

Ono što joj je najteže palo i što je slomilo je smrtni slučaj, tačnije otac joj je preminuo tri nedelje pred Evroviziju, te se setila bolne situacije i briznula je u plač na pres konferenciji.

Osim talenta, grčka predstavnica se može pohvaliti lepotom i izvajanim telom, što možete videti u galeriji iznad, ali se ne libi i da pokaže svoju smešnu stranu, pa neretko pozira praveći razne grimase, ali gotovo nikad ne zaboravlja da se nasmeje, pa se može reći da je to jedan od njenih najlepših ukrasa.

Inače, Grkinja Marina Sati, Irkinja Bambi, i Švajcarac Nemo, nisu prošetali tokom defilea zastava zemalja, a razlog još uvek nije poznat.

A na kladionicama se trenutno nalazi na 9. poziciji, te joj mogi predviđaju veliki uspeh.

(Telegraf.rs)

Video: Finalistkinja Evrovizije briznula u plač i prekula konferenciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA