Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit snimak Sandre Afrike! Otvorila šampanjac i piće "poslala" bivšoj drugarici koja je spavala s njenim dečkom

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica progovorila o prevari

  • 2
Sandra Afrika Printskrin: Telegraf.rs

Pevačica Sandra Afrika jedna je od najatraktivnijih na estradi, te je vrlo poželjna među jačim polom, a sada je otkrila da li je ikada bila prevarena.

Pevačica je uhvaćena kako otvara šampanjac, pa otkrila koji je povod za slavlje.

- Povodom "Drugarice spavajte s njim", živeli! - kroz smeh je poručila Sandra, pa otkrila da li je joj drugarica spavala sa dečkom ili nekim njoj bliskim.

- Naravno da jeste, ali to nema veze. Lepo u pesmi kaže: "Koja se probudi sa njim, ja poslaću joj piće". Normalno, bez problema ću poslati - rekla je ona.

Sandra je progovorila o albumu i novim pesmama koje sprema, pa otkrila da li ima potencijalni hit.

- Nadam se da da, mislim da ćemo da razvalimo. Tviteraši i ja delimo mišljenje, ja sam pustila na raznorazne platforme da svi mogu da čuju, pa da uporedim kako ko čuje, tako da jedno tri pesme sa albuma su se baš dopale svima. U pitanju su "Zid", "Drugarice spavajte s njim", "Koma" i "Ciganka", za ove četiri pesme se mnogo ljudi složilo da su top, pa ćemo da vidimo koja će da ispliva - rekla je ona, pa otkrila koja je njen favorit.

- "Zaboravljena lutka" je moj favorit, tako se album i zove. A možda bude i "Drugarice spavajte s njim" pa budu zaboravljene lutke na kraju - zaključila je Sandra sa osmehom za Telegraf.

Sandra je na društvenim mrežama najavila album koji će biti objavljen 12. maja, a kako je poznata da ne štedi na svojim pesmama, uložila je dosta truda, ali i novca u ovaj projekat.

Ceo video možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Sandru Afriku u ovim izdanjima svi obožavaju: Pevačica u bikiniju, a kadar pada na velike grudi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA