Vreme čitanja: oko 2 min.

Lazanja "bocnuo" članove žirija nakon osvojenog 2. mesta: "Neće ti oni dolaziti na koncerte, nego publika"

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Istakao da je zadovoljan plasmanom

  • 0
Bejbi Lazanja, Finale Evrovijiza Malme 2024, Foto: Tanjug/AP

Hrvatski predstavnik, Bejbi Lazanja, osvojio je drugo mesto u finalu Evrovizije.

Lazanja je favorit publike, što su glasovi i dokazali, ali je žiri bio naklonjeniji predstavniku Švajcarske, Nemu.

Ipak, to ga ne sprečava da se raduje ostvarenom uspehu i plasmanu.

- Iznenađen sam koliko sam srećan. Mislio sam da ću biti tužniji, kao izgubili smo, ali nisam uopšte tužan, baš sam srećan - rekao je Lazanja sinoć, po povratku u hotel.

U lobiju su ga, osim hrvatskih novinara, dočekali i ljudi iz hrvatske ambasade u Švedskoj, ali i evrovizijski fanovi sa ružičastim šubarama, što je zaštitni znak Nema iz Švajcarske.

Bejbi Lazanja je u hotel je došao umoran, ali zadovoljan, pa podelio utiske.

- Na evrovizijskoj sceni je bilo super i baš mi je drago što smo se, nakon svega, svi mi u timu složili da smo dali stvarno najbolje od sebe. Mi bolje u ovom trenutku nismo mogli. Sve je bilo napravljeno točno onako kako smo zamislili, kako je trebalo biti. Nećemo leći s mislima "možda bi bilo bolje da smo ono onako napravili". Ne, napravili smo najbolje - istakao je Bejbi Lazanja, koji je potom prokomentarisao glasove žirija, koji su Švajcarcu osigurali prednost.

- Meni je drago zbog glasova publike. Ja sam i ranije govorio: "Neće ti nikakav žiri dolaziti na koncerte, nego publika". Ukratko, srećan sam i zadovoljan. Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro. Mislim da se možemo ponositi ovim drugim mestom. Ja se njime ponosim - izjavio je on za Jutarnji.hr.

Bejbi Lazanja je s numerom "Rim Tim Tagi Dim" osvojio 547 bodova (210 od žirija i 337 od publike), što ga je, podsetimo još jednom, plasiralo na drugo mesto na tabeli.

(Telegraf.rs)

Video: "Osećam se ponizno i zahvalno. Molim vas...": Oglasio se Bejbi Lazanja pred nastup na finalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA