Vreme čitanja: oko 2 min.

Crkveno venčanje Milice Kemez i Bore Santane: Ona u raskošnoj venčanici, nosi i krunu! On u srebrnom odelu

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Da" će reći i pred Bogom

  • 3
Milica Kemez i Bora Santana venčanje Foto: Kobra

Bivša zadrugarka Milica Kemez udala se za rijaliti zvezdu, Boru Santanu.

Milica i Bora prvo su sklopili građanski brak prošlog utorka i upriličili gala svadbenu feštu o kojoj se i dalje priča, a danas će se na večnu ljubav zavetovati pred Bogom.

Uoči venčanja stali su pred kamere i prvo sumirali utiske s prethodnog venčanja

- Jako nam je lepo, uživamo u svemu ovome, pozitivan stres - istakla je Milica, dok Bora nije krio sreću što će se venčati baš na dan kada se slavi Sveti Vasilije Ostroški.

- Izabrali smo baš ovaj dan da se venčamo u crkvi gde sam se krstio, ispunilo nam se da se venčamo na Svetog Vasilija Ostroškog. Jedva čekam da nas pop venča i da nam blagoslov od crkve, što nama je najvažnije. Jedva čekamo da obavimo ovaj čin i da našu ljubav krunišemo i pred Bogom - rekao je Bora u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

O njihovom svadbenom veselju se dosta pričalo i pisalo, a Bora ne krije da su ga neki natpisi pogodili.

- Ispoštovali su nas svi, ljudi koji nisu došli nisu nam javili da ne dolaze. Sve je super, svi su nas ispoštovali, sve je ispalo kako treba, stvarno je bilo fenomenalno. Tako lep trenutak neko želi da nam upropasti, pa se pisalo svašta, da smo mi nekome tražili nešto... - ispričao je Santana, dok je Milica presrećna jer je sve bilo, kako kaže, bajkovito.

- Želela sam da izgleda to kao jedna bajka, tako je izgledalo, svi to kažu, tako su nas doživeli svi. Bez crkvenog to nije to, tako da danas ćemo i pred Bogom reći da, ja sam jako srećna zbog toga. Mnogi su zaplakali, naročito nakon što smo ušli uz dve prelepe numere, ali to su bile suze radosnice. Zaplakala sam kada sam videla tetku i sestru, ali sam ih zaustavila na vreme - izjavila je Kemezova pred kamerama,

Njihova ljubav je imala brojna iskušenja, ali su ipak opstali zajedno.

- Kod nas nema laži, nema prevare. Nismo govorili kako je kod nas cveće i bajka, kada smo se svađali, svađali smo se, imali smo skandale, nismo se folirali, zato nas narod i voli. Nama je lepo i sigurna sam da će tako i ostati - zaključila je Milica.

(Telegraf.rs)

Video: Bora i Milica objasnili svoj stajling za svadbu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    12. maj 2024 | 18:35

    Jadni ovi naši popovi.......nagledaju se nabudženih silikona jer mnogi ne znaju dreskod u crkvi......to se ne uči već mozak sam zaključi ....naravno ko ima mozak.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA