Vreme čitanja: oko 1 min.

Kija žestoko potkačila Slobu: "Na ludom kamenu sam stajala čvrsto, neko drugi se okliznuo"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je sada otkrila da je emotivno zauzeta

  • 22
Kija Kockar i Sloba Radanović Foto-kolaž: Nikola Tomić, Nikola Anđić

Kija Kockar otkrila je da je u emotivnoj vezi, a kada se spomenula svadba, ona se osvrnula na prethodni brak, pa potkačila bivšeg muža, a poznatog pevača Slobu Radanovića.

Kija se razvela od Slobe nakon njegove prevare sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga 1".

- Ja sam zauzeta već neko vreme. Ja sam na ludi kamen već stala, neko se drugi okliznuo. Ja sam stajala čvrsto. Ja sam kao cvet ramonde, kao stena, iznikla sam ponovo. Bilo bi malo i intimno, da sada pravim svadbu - rekla je Kristina koja je prokomentarisala finale Evrovizije.

- Ja sam bila za Švajcarsku, svidela mi se pesma i vajb. Bila sam i za "Ramondu", žao mi je što smo na 17. mestu. Sve je to politički. Meni se Teya Dora odmah dopala. Nema ko ne može da se pronađu u toj pesmi, prelepa je pesma i poruka. Da je otišla prošle godine bila bi mnogo više u centru pažnje, ove godine su neke druge stvari bile u centru pažnje - rekla je ona, pa otkrila kako joj ide učenje na Pravnom fakultetu.

- Ovaj drugi semestar mi je bukvalno proleteo, videćemo kako će biti dalje, ispit mi je u junu, posle toga očekujem neki odmor. Ja sam njima tamo kao neka starija sestra. Prilaze mi da me pitaju za ljubavne probleme, ja njima šaljem šta je bilo na predavanjima i na vežbama. Meni je to zanimljivo, nije mi toliko teret kao prvi fakultet, drago mi je što mi prilaze... Tu sam za njih - poručila je Kija u emisiji "Premijera vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: "Život je takav, grešimo": Sloba otkrio za šta se u životu kaje, pomenuo i jednu osobu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    12. maj 2024 | 20:35

    Kija ga je stvorila. Sam je sebe potkačio.

  • Goga

    12. maj 2024 | 20:25

    Kija je uspešna i samostalna mlada devojka a ne ko Slobina sadasnja. Čovek spao s konja na magarca.

  • S.O.S

    12. maj 2024 | 20:29

    Hoce li vise prestati da pati za Slobom? Covek zivi, radi, uziva nije mu bivsa ni u malom mozgu, a ona pacenica bila i ostala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA