Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanija o susretu Aneli i Asmina: "Plašila sam se da se ne pomire, bila sam na psihičkom oporavku"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako ističe "sada je kao nova"

  • 3
Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmin Durdžić Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Telegraf.rs, Nikola Tomić

Starleta i bivša učesnica rijalitija Stanija Dobrojević u vezi je sa Asminom Durdžićem (bivšim partnerom Aneli Ahmić), sada je progovorila o svom odnosu sa izabranikom, ali i njegovom nedavnom susretu sa majkom njegovog deteta.

- Ne sumnjam u njegovu ljubav, ali sam se plašila šta će biti, da li će biti suočavanja, plašila sam se da neće biti na klupici i da će se pomiriti. Ja nisam sumnjala da će on to uraditi, ali sam rekla kako god bude, moram da se nosim sa tim. On je isto trpeo medijski linč, kad su ga uhvatili u mašinu bilo mi je jako smešno, jer ja njemu da sam govorila kako to funkcioniše, on ne bi mogao sam da nauči - kaže Stanija pa se dotiče i vile koju Asmin gradi samo za nju:

- Dok god se ovo ne završi, ja ne mogu da se opustim. Ja ne želim te planove da otkrivam i bolje je da ćutim. On nije želeo sada da se eksponiram. Previše je surov sa svima, kao i sa medijima. Ja sam totalno suprotna, pa je možda dobro što postoji taj balans.

- Ja sam priželjkivala taj susret sa Aneli, ali opet sam se plašila šta će se desiti, bila sam spremna na sve. Da su se oni pomirili, ja bih pristala na sve to. Bila sam na psihičkom oporavku i sada sam kao nova. Mnogo mi je značio taj odmor - zaključuje Dobrojevićeva za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Vrela Stanija u ulozi kućne pomoćice: Snimak usisavanja u nikad manjem bikiniju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    13. maj 2024 | 15:30

    Tebi draga moja ni Bog vise ne moze pomoci!Dotakla si dno... probijas i rupu i sve dublje i dublje propadas!!!!Ti si zeno blam za zenski rod!!!!

  • BOBA

    13. maj 2024 | 15:26

    Stanija je dotakla dno,nema dalje,žena je postala odvratna za medalju,bila simpa u početku ali sada izaziva gađenje,pregazile je godine i neće je naši momci već traži na instagramu po Bosni kompleksaše i balvančine koji glume imućne kriminalce,postala je ozbiljna budaletina,za izbegavanje

  • Vasiljevic

    13. maj 2024 | 18:44

    Boze dragi al se ponizava zakacila se za covjeka koi ima zenu i dete ,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA