≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ceca nikad emotivnije o Veljku i suzama nakon meča: "Gledam svoje dete koje se godinama trudi da..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Pomenula je i nove pesme, te istakla da do septembra "sigurno ništa neće objavljivati, jer publika na nove numere čeka već 8 godina, te da ne želi da to uradi čisto da bi uradila"

  • 1

Folk diva Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncer u Kruševcu, 11. maja, nakon čega je otvorila dušu i govorila o Arkanu, ali i velikom uspehu koji je postigao njen sin Veljko Ražnatović nedavno.

Naime, Ceca je posle punih 12 godina ponovo zapevala u centru Rasinskog okruga, a kako pamti, poslednji put pevala je u Kruševcu u neverovatnim uslovima, na temperatiru koja je bila čak 20 stepeni ispod nule.

- Uvek je bila jača, bili su i kijameti i susnežice i snegovi. Publika je čekala mene, i naravno ja sam sa svojom publikom bila po svim tim kijametima. A, ovo što ste rekli da sam "oduvala", ja mislim da sam "zagrejala". (smeh) Kruševac je sjajan!

Pomenula je i nove pesme, te istakla da do septembra sigurno ništa neće objavljivati, jer publika na nove numere čeka već 8 godina, te da ne želi da to uradi "čisto da bi uradila".

- Neću da žurim, pošto je publika čekala 8 godina. Stvarno marljivo gradim svoju karijeru i biram šta ću da otpevam. Ono što prija mom senzibilitetu i otprilike sam za ovih 36 godina uvek pogodila ukus publike, zaista ne žurim - rekla je ona, a zatim pomenula i duet koji je snimila sa Željkom Joksimovićem.

- Pa snimili smo... On to sada licka, on je perfekcionista i baš smo se dopisivali, biće svečano preslušavanje, sada, za dan, dva, tri, četiri... dok on to sve sredi, dotera. Apsolutno ne sumnjam u kvalitet svega toga, jer ja Željka izuzetno poštujem, cenim, i sem što ga privatno volim kao čoveka i osobu, i kao umetnika, izuzetno cenim ono kako on radi i kako se bavi muzikom.

Ono što su mnogi primetili to veče, jeste da je u krcatoj Hali sportova bilo svih generaacija, od najmlađe dece koja su uglas pevala svaku njenu pesmu, do starijih generacija koje obožavaju Cecu već punih 36 godina, koliko traje na estradi.

- Jeste, i to je sjajan podatak kada imate sve generacije u publici, i videli ste da ja znam malo da se našalim na svoj račun i ova publika to sjajno prihvata. Mogu reći da jeste kasno malo za decu, ali svaka čast što su izdržali.

Prokomentarisala je kratko i Evroviziju, i to u momentu dok je veliko finale bilo u toku. Kao favorite je izdvojila:

- Gledala sam samo prvo polufinale kada je naša Tea prva prošla, i mnogo sam srećna zbog nje. Sem što je dugo poznajem i znam kakav je umetnik, znam prvenstveno kakva je devojka, to mi je jako bitno. Ona je sa Anastasijom pre počela da sarađuje nego sa mnom, ali o toj devojci mogu da kažem sve najlepše. Drugo polufinale nisam bila zainteresovana mnogo da gledam, sav taj muzički izbor mi se nije dopao... Dopada mi se Grkinja, eto Kipar, Hrvati, Slovenci, nabrojala sam sve ove naše. Pa ko nije za svoga, nije ni za drugoga - rekla je Ceca kroz smeh.

Svetlana Ceca Ražnatović, Koncert Kruševac Foto: Nikola Tomić

Na pitanje o Anastasiji i spekulaciji da se vraća na scenu, te da je snimila pesmu sa Elenom Kitić, Ceca je kroz smeh poručila:

- Ja nisam Anastasijin pi-ar, pitajte nju! (smeh)

O Veljkovom skorašnjem uspehu rado je govorila.

- Jeste osvojio je bronzanu medelju na Evropskom prvenstvu u boksu, na koju sam izuzetno ponosna, kako ja, tako i čitava naša porodica. Zvezda je upriličila prijem, bokserski klub, zato što je to prva osvojena medalja na Evropskom prvenstvo, a on je Zvezdin bokser. To meni kao roditelju može da imponuje i to su mnogo lepe stvari, na šta sam jako ponosna.

- To kada je osvojio medelju, pa zato što je to bujica emocija, gledam svoje dete koje se godinama trudi da postigne to što je postigao, i naravno da su krenule emocije iz mene, to su bile suze radosnice. Nisam, jednostavno, htela da ih krijem, uživala sam u njegovoj pobedi - istakla je ona, a na pitanje šta mu je poručila kasnije, kada su ostali sami, Ceca kaže:

- Pa nema šta da mu poručujem, mi živimo zajedno tako da svakodnevno pričamo na svaku temu. Samo sam mu rekla: "Znaš, učinio si me jako ponosnom"  i on je rekao: "Hvala, majko". Znam da zna šta je osećam.

Svetlana Ceca Ražnatović, Koncert Kruševac Foto: Nikola Tomić

Pomenula je i Arkana, kojeg često pominje u razgovorima sa prijateljima i u intervjuima.

- Često ga pominjem. Njega nema pune 24 godine, ali je on svakodnevno prisutan u našim pričama, razgovorima, to je potpuno prirodno. Sa Željkom imam dvoje divne dece, ta deca su vrlo svesna ko im je otac i potpuno je prirodno da ga pominju i evociraju uspomene na njega - rekla je Ceca i dodala:

- Dešavalo mi se mnogo puta i da mi suze krenu i da progutam knedlu, da ode šminka, ode sve. Nama ženama je to problem, muškarcima nije. Razmaže se maskara, veća dara nego mera. Šalu na stranu, prepustim se emocijama. Najlepše je kada možete da ispoljite osećanja i da ih podelite sa ljudima.

Nedavno je javno navela imena pet najboljih frajera na našoj muzičkoj sceni. Prema njenom mišljenju to su Vojaž, Nući, Saša Kovačević, Bojan Leksington i Željko Joksimović

- Vojaž i Nući su stvarno dva lepa momka. Nući je smršao, doterao se, vežba, kao lutka je. Pored njih sam spomenula i Sašu Kovačevića i Bokija Leksingtona. On je baš lep čovek. Nikada nemam problem da kaže za moje kolege i koleginice ko je lep.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA