Vreme čitanja: oko 2 min.

Bambi Tag ponovo šokira: Nakon "krunišite vešticu", sada otkrila da joj je takmičenje propraćeno brojem 666

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Došli smo da pravimo buku i napravili smo je -

  • 0

Ovogodišnja Evrovizija propraćena je nizom "skandala", a predstavnica Irske Bambi Rej Robinson, Bambi Tag je jedna od najkontroverznijih učesnika.

Bambi je na takmičenju nosila rogove, nastup je bio u "satanističkom" stilu, sa svećama i nizom simbola koji aludiraju na "mrak", a sada je otkrila putem njenog Instagrama da joj je takmičenje obeležio broj 666.

- Osećam ponos zbog svog prijatelja i našeg šampiona Nema - glas, srce, duša, duh. Nebinarno kraljevstvo. Osećam ponos i na svoj tim i svoje kolege iz Evrovizije. Stvorena su lepa sećanja i prijateljstva. Jedva čekam da vas posetim širom sveta. Osećam ponos i zbog sebe, zauzeli smo 6. mesto glasanjem žirija, 6. mesto teleglasanjem i 6. mesto ukupno - 666. Došli smo da pravimo buku i napravili smo je. Sada pravim malu pauzu za društvene mreže, objavićemo rezime i slike za nekoliko dana. Volim vas sve beskrajno, hvala vam puno na podršci. Moj život se promenio - stoji u Bambinoj objavi.

Posle nastupa i prolaska u finale održana je i pres konferencija i tu je Bambi odgovarala na pitanja novinara.

Novinar iz Irske: Zdravo Bambi, čestitam. Imam dva kratka pitanja, ako je to ok. Najpre, kako se osećate posle svog tog napornog rada, nastupa i svega što se dešavalo poslednjih dana? Takođe, sve ono što se dešavalo u Irskoj i da li ćete definitivno nastupiti u finalu...

Bambi: Kompletno sam odsečena od svega, trenutno imam vantelesno iskustvo. Da, hvala... Veoma sam ponosna. Naš tim je veoma mali i ja sam nezavisni umetnik. Neverovatno je da smo dovde stigli. Naša zemlja nije bila u finalu od 2018. godine i ja sam prvi non-binarni umetnik koji je stigao dovde.

Novinar iz Švedske: Zdravo Bambi. Reči koje ste izabrali i napisali po licu i nogama su deo vašeg scenskog kostima, a te reči su "prekid vatre" i "sloboda za Palestinu". Da li je bilo važno za vas da uključite te skrivene poruke u vaš kostim za scenu?

Bambi: Veoma važno jer sam za pravo i mir. Nažalost, morala sam da promenim te poruke danas i ostavim samo "krunišite vešticu" zbog EBU...

(Telegraf.rs)

Video: Bambi Tag na pres konferenciji posle prolaska u finale Evrovizije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA