Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle velikog haosa u Zvezdama Granda, oglasio se maloletni pevač i pomenuo Popovića: "Neće mi uzeti za zlo"

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Inel Nukić progovorio o direktoru Granda

  • 1

Mladi Inel Nukić (17) ove subote izazvao je haos u Zvezdama Granda, kada je odgovorio Saši Popoviću, a razlog je bio loš izgovor pojedinih reči u pesmi koju je izvodio.

Pevač je progovorio o toj situaciji, ali i svom nastupu i celokupnom doživljaju na Grandovoj sceni.

- Ja sam zadovoljan svojim pojavljivanjem ovde. Uvek se trudim da iznesem svoj maksimum i skoro uvek sam dobio šest glasova, sad me je taj baraž malo ukopao. Čestitam Petru, stvarno je dobro otpevao i nisam ni sumnjao u njega, drago mi je - rekao je Inel.

Žiri često kritikuje Inela zbog „pucanja“ glasa, a on je u razgovoru za Grand istakao da je to zbog mutacije koja je u njegovim godinama još uvek prisutna.

Zvezde Granda Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Iskreno, imam 17 godina i mislim da ima još te mutacije, da nije još u potpunosti izašla, ali, mislim da imam malo i psihološki problem, jer je velika trema ovde izaći. Trudim se da to izbegnem maksimalno, ali jednostavno se u jednom momentu desi malo i poljuja me atmosfera – iskren je Inel, a budući da na sceni svaki put pokaže fascinantnu energiju, otkrio je da li to vežba ili je takav i u prirodi:

- Ne, takav sam prirodno, uvek sam takav.

Đorđe David maksimalno je pohvalio Nukićev stajling ove subote, što je mladom pevaču i te kako značilo.

- Dva dana pre nego što ću doći ovde na snimanje otišao sam do butika. Video sam odelo, svidelo mi se baš i rekao sam to je to - rekao je Inel za Grand.

Bosanac je svojim komentarom o izgovaranju reči u pesmi "Srdo moja" izazvao pravu buru, te je uspeo da natera Inela da odgovori Saši Popoviću što se retko dešava u Zvezdama Granda.

-Nisam mislio ništa loše. Bosanac mi je rekao da sam u pesmi "Srdo moja" izgovorio „nasrdim“ umesto 2rasrdim". Ja sam pevao "rasrdim" u sedmom ili osmom krugu i tada su mi rekli pevaj "nasrdim" i ja sam to ispravio sada, da ih poslušam - rekao je on, a zatim otkrio da li misli da će mu Popović to zameriti:

- Mislim da mi neće uzeti za zlo, dobar je Saša Popović - rekao je.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca smršala neviđeno i u zlatnoj kombinaciji došla na snimanje Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA