Vreme čitanja: oko 2 min.

Hit izjava Maje Berović na pitanje o gala slavlju povodom krštenja sina: "Da nauče pesmicu 'Traktor Mileta'"

A. M.
N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lav će biti kršten u junu, u Hramu Svetog Save

  • 0

Pevačka zvezda Maja Berović je imala spektakularni koncert pred više od 20.000 ljudi u Crvenki.

Ona je pred sam nastup za medije je govorila o mnogim stvarima, između ostalog i sinu Lavu, ali i aktuelnoj temi - Evroviziji i našoj predstavnici Teya Dori.

Kome ti sladiš život danima, godinama, mesecima? 

- Sladim život svojoj porodici, svom mužu prvenstveno i svim fanovima sa svojim pesmama - rekla je nasmejana Maja i odgovorila da li će i novim singlom zasladiti ovo leto:

- Mi vredno radimo, moram to da kažem, pripremamo svašta nešto, a da l će biti album ili neki singl, to ćemo još da odlučimo, ali o tom - potom, neću puno da pričam dok sve to ne realizujem...

Kako je vratiti se u velikom stilu na scenu?

- Meni je uvek divno, ja svaki svoj nastup i koncert doživljavam kao nešto veliko, sa istim žarom se spremam, tako da uopšte nije važno da li je to klub, koncert, za mene je uvek isti osećaj.

Pevala si na trgovima širom Srbije, jesi se uželela ovih velikih mesta na otvorenom?

- Nisam na svim, ali na dosta jesam. Mogu ti reći da jesam, prvenstveno što je energija potpuno drugačija i što je otvoren prostor, na svežem vazduhu, a ništa lepše nego biti napolju i pevati.

Maja Berovic Tag splav Foto: Mileta Mirčetić

Maja je prokomentarisala i Evroviziju.

- Nismo ostvarili visoki plasman, ali smo ušli u finale, bili smo do kraja, Teya je stvarno fantastična i imala je dobar nastup, tako da nema veze što nismo pobedili. Učestvovali smo i dobro smo se kotirali, tako da više sreće drugi put. Nadam se da ćemo drugi put biti još bolji... - ispričala je Maja i dotakla se i hrvatskog predstavnika Bejbi Lazanje.

- Hrvati su mi fantastični, ja sam od početka nekako navijala za njih, zato što mi se dopala pesma, dopao mi se Bejbi Lazanja koji izvodi pesmu koja je fantastična, nastup još bolji. Što se mene tiče, trebalo je da pobede...

Maja je pomenula i specijalno veselje povodom krštenja njenog naslednika Lava. Rekla je da je sve spremno, da se čeka jun i lepo vreme, a što se pevanja tiče, mnogo njih će pevati.

Koju pesmu voli tvoj sin?

- On sluša dečije pesmice, ima 2 godine i 3 meseca, puštamo mu "Deda Mile ima farmu" i te takve, a on sigurno neće tražiti, ali moraću da im kažem da nauče, ima još jedna pesmica "Traktor Mileta vozi 4 pileta", tako da će Borko morati da skine tu pesmu... (smeh)

Šta je Maja još ispričala, pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA