Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Pavlović se vratila iz ilegale: U novi projekat uložila ozbiljan novac, jedna stvar će rasplakati mnoge

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za nove numere vrlo zvučnih imena "Ona nosi Pradu", "Gospode moj" i "Praštaj", na kojima je vredno radila mesecima snimila je visokobudžetne spotove

  • 1
Milica Pavlović Foto: Mina Dishlenkovich

Muzička zvezda Milica Pavlović vratila se posle pet meseci duge pauze, danas, 13. maja, objavila tri nove pesme, ali i još dva iznenađenja za publiku.

Nakon medijske ilegale u kojoj se nalazila od kraja prošle godine, kada je održala spektakularni koncert u Beogradskoj areni, Milica je sada iznenadila publiku.

Pevačica je objavila "ep" i pet pesama, od kojih su tri sasvim nove, jedan remiks stare, i jednu čuvenu baladu koju je otpevala u Areni.

Za nove numere vrlo zvučnih imena "Ona nosi Pradu", "Gospode moj" i "Praštaj", na kojima je vredno radila mesecima snimila je visokobudžetne spotove.

Osim novih pesama, Milica se potrudila da publici pokloni još dve divne stvari, naime uradila je remiks sa svoju stariju numeru "Spavaćica".

Ali, objavila je i emotivnu baladu iz popualrne serije "Bolji život" - "Srce porodično", koju je na koncertu uz suze posvetila baki i deki.

U spotu koji prati ovu numeru, sve vreme se smenjuju detalji iz porodičnog albuma pevačice, što je sada, ekskluzivno pokazala.

Poslušajte ostale pesme Milice Pavlović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA