Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo šta je Luna radila u trenutku kad je došla policija! Marko besan na komšije: "Kada hoćete frku, daću vam!"

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Luna Đogani Marko Miljković Printskrin: Youtube/siktertube

Bivši učesnik "Zadruge", Marko Miljković, progovorio je o problemu koji ima sa ljudima koji živi iznad njegovog i Luninog stana.

Vidno besan što komšije bacaju đubre na njihovu terasu, Marko je uzeo 30 jaja i bacio na njihovu terasu, iz revolta.

Policija je zbog ovoga reagovala, a Marko je dokumentovao celu situaciju i to objavio na Jutjub profilu "Sikter Shorts".

Miljković je snimao razgovor sa policajcima. Objasnio im je šta se tačno dogodilo, a potom ih ispratio ka vratima.

U tom trenutku se vidi kako Luna mirno čisti kuću. Brisala je šporet u kuhinji i nije se obazirala na to što je policija u njenom domu.

Pripadnici policije potom su otišli u stan koji je Marko prijavio i poručili Miljkoviću da će se nakon toga vratiti kod njih.

- Sad ćemo lepo sve da snimimo i objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez ikakvog odobrenja od mene, prosipao svoje đubre i pomije po mojoj terasi i ja moram da čistim! Posle toga sam lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve - rekao je Marko.

Pripadnik policije pitao je Miljkovića da li je nekada zbog toga zvao 192.

- Ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: "Okej, prihvatićemo", niti bilo šta, nego su prebacili na investitora i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo. Ja ću sve ovo postaviti, da znate, sve sam dokumentovao! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim... Svako dobro vam želim i sve najbolje - istakao je Miljković u snimku koji je obajvio na Jutjubu.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta rade Luna i Marko kad deca legnu da spavaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA