Vreme čitanja: oko 3 min.

"Žena mi je u 5. mesecu trudnoće, pretrpela je stres!" Komšija Lune i Marka izneo sve detalje konflikta

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Mi nismo krivi, to je investitor došao da sanira propuste", naveo je komšija

  • 18

Komšija koji živi iznad stana Marka Miljkovića i Lune Đogani, rešio je da progovori pred našim kamerama.

U trenutku kada smo stigli ispred njihove zgrade, zatekli smo ga kako čisti terasu i briše otiske jaja na staklu.

Muškarac srednjih godina otkrio nam je da je njegova supruga trudna i da on nije bio kod kuće kad se dogodio konflikt, te da je žena pretrpela stres.

- Ništa se strašno nije dogodilo, sem njegovih performansa, ali meni je to normalno. Firma koja je radila zgradu napravila je propust, kad su ograde montirali, nisu dobro ofarbali, pa je to počelo da se ljušti, pa su sada oni krenuli u akciju da to popravljaju, da sređuju od stana do stana. Bili su juče sa ove strane, a jutros su došli kod nas u stan. Ja nisam bio kod kuće, imao sam obaveze i dobro je što nisam bio. To je sat vremena posla, a on je onda došao na vrata, onako agresivno, da pita šta se to radi, onako bahato, valjda to tako ide. Policija ga je opomenula, spominje neke pomije, ali mi nismo krivi, to je investitor došao da sanira propuste. Meni je sve ovo neprijatno. Zdravo zdravo je moj odnos sa njima. Vidite ovu klimu što su izbacili kod njih, kod nas je sve uredno. On se tada napravio pametan da naruži zgradu, zvata je inspekcija - rekao nam je komšija i dodao...

- Njega je kućni savet prijavio, iz priče znam šta se dešavalo. Čuo sam da Luna nije tu, otac je valjda došao po nju. Nisam čuo da je u Lazi. Nisam očekivao ovako ponašanje, a nisam ni očekivao majstore jutros kod kuće, to pitanje mora da se reši, ne znam šta je trebalo, da mu se pismeno obratim? Iznenađen sam, to jeste padalo na terasu, ali to je pola sata posla, to investitor radi, nisam ja angažovao radove. Sad moram da čistim terasu, štorkava je od jaja, zapeklo se sve, nije lako očistiti. Imam dve male bebe kući i trudu ženu, u petom mesecu je trudnoće, pretrpela je stres - ispričao je komšija.

Podsetimo, policija je danas posetila dom rijaliti para, Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Kako je Marko zabeležio, a potom i objavio na svom kanalu "Sikter Shorts", imali su problem sa komšijama.

- Sad ćemo lepo sve da snimimo i objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez ikakvog odobrenja od mene, prosipao svoje đubre i pomije po mojoj terasi i ja moram da čistim! Posle toga sam lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve - rekao je Lunin muž Marko, a policija je zbog ovoga morala da reaguje.

Pripadnik policije pitao je Miljkovića da li je zbog toga zvao 192.

- Ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: "Okej, prihvatićemo", niti bilo šta, nego su prebacili na investitora i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo... - govorio je bivši zadrugar, koji je scenu potom objavio.

- Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim... Svako dobro vam želim i sve najbolje - rekao je Marko na kraju, a video je osvanuo na kanalu na kom on i Luna imaju veliki broj pratilaca.

(Telegraf.rs)

Video: Marka Miljkovića policija odvela iz Urgentnog, on psuje i preti: "Kad me puste..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    14. maj 2024 | 04:43

    Šta očekivati od ljudi koji žive na tudjoj grbači i još ima budala koje ih prate, ne rade neki ozbiljan posao. Da čoveku baci 30 jaja na terasu, to može samo lud čovek.

  • Ivan

    14. maj 2024 | 05:49

    Ono kad, platiš kvadrat 9 i nešto hiljada evra, a ne znaš da sastaviš prosto proširenu rečenicu.

  • Nata

    14. maj 2024 | 05:08

    Ova umisljena poznata licnost,je inace vrlo bahata gde god da se pojavi.Na Nbgd sam bila ispred njega na kasi,on je poceo jako bahatao i nervozno da gura moje stvari,koje jos nisu bile otkucane,a samim tim i spakovane!!! Ja sam mu normalnim tonom rekla da se ne gura,nije do mene.Poceo je da vredja,psuje,i sl..kad sam ga bolje pogledala,videla sam ko je.Pitala sam ga da li da zovem policiju zbog njegovog ponasanja?! Videla sam da je jako neprijatan i neljunazan prema ljudima.Bio je i sa Lunom par puta,ona je sasvim drugi tip.Ljubazna i kulturna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA