Vreme čitanja: oko 5 min.

Dušica otkrila Aneli šok informaciju o Asminu, ona u neverici! Odmah rekla: “Želim da se suočim sa njim!”

A. Š.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Aneli otvoreno o detaljima odnosa sa Durdžićem

  • 0
Aneli Ahmić i Dušica Jakovljević Printskrin: Youtube/TV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja se vratila na Pink, izvela je Aneli Ahmić iz Bele kuće, te je ugostila u studiju u Šimanovcima, gde je Ahmićeva progovorila o Marku Janjuševiću Janjušu, ali i o bivšem partneru, a sadašnjem dečku Stanije Dobrojević, Asminu Durdžiću.

- Šta je to, da li je nešto ostalo nedorečeno, stvarno si u nezavidnoj situaciji, šta se dešava?! Kako se osećaš?! - pitala je Dušica.

- Smatram da mnoge gledaoce zanimaju mnoge stvari koje su ostale nedorečene. I ja da sam gledaoc, ja bih izabrala sebe. Moj život ovde devet meseci, ja sam aktuelna tema, mnoge stvari su se iznosile o meni, mnoge neistine - rekla je Aneli.

- Od kako je ušao u "Elitu", bile su varnice između tebe i Janjuša, neko ko je tebe zaprosio, pričao da si ti ljubav njegovog života, ali zbog toga što si ti flertovala s kamerom jer si znala da je Asmin u studiju. Moram da ti kažem da on iz nekog razloga nije smeo da se suoči sa tobom ili nije... - rekla je Dušica.

- Volela bih znati zbog čega?! Volela bih da je on sada u studiju, ja sam više puta pričala o tome. Volela bih da se suočim sa njim i da dokažem svoju istinu. On je imao pravo da dođe i iznese svoju istinu. Sve se smirilo, zadnja tri meseca, po nekim pitanjima i ostalo, tako da sam ja mogla da naslutim da on više ne daje nikakve izjave. Ja dovodim u pitanje, kada razmišljam, zašto se pojavio baš sada. Došao je sa nekim novim informacijama, kako to mesec dana ili koliko do kraja. Ja sam po svom ulasku iznela te neke stvari, iznosio je o meni, pisao izmišljotine i laži. Ja sam odmah priznala stvari koje sam uradila - rekla je Aneli.

- Normalno je da ima lepih i manje lepih trenutaka - rekla je Dušica.

- Tako je, to je zajednica. Ne postoji osoba koja živi bajku u kući. Posle devet meseci ti dolaziš odjednom i govoriš neke nove informacije. Poznavajući Asmina i svaku osobu, ti tada sve iznosiš o meni kada sam ja rekla o tebi, a ne posle devet meseci. Znači, ti si ćutao devet meseci i sada si izneo - rekla je Ahmićeva.

- Ja smatram da je dobro što je došao, da li misliš da gaji osećanja prema tebi - pitala je Dušica.

- I danas sam o tome razmišljala...Prvi Janjuš najavljuje i peva pesmu: "Procurele nove informacije". Mnogi čekaju te nove informacije da bi mogli da kažu da sam došla da glumim ucveljenu i pričam laži o svom suprugu. Da, posle devet meseci, i dalje ima emocije prema meni. Poznavajući njega, tvrdim to, on je veliki manipulator, uvek je sa mnom manipulisao. On nema kontakt sa mnom, ne može da dopre do mene, ali je on navikao da kada bi se posvađali kod kuće, nisu to neke bile svađe da smo ne znam ti šta radili, ali se porečkamo oko problema nekih...Kada sam bila trudna, kada sam imala u laptopu njegovu šifru, on je svako jutro išao na posao, ja bih ušla u njegov laptop, tada nismo imali novca. Čitala sam njegove poruke i tada sam ga upoznavala. Svako jutro bih se probudila, zapalila cigaru i napravila kafu i onda upalim laptop. Ja znam da nije okej čitati poruke između porodice i njega, ali me je on lagao. Pričao mi je kako ćemo mi živeti lepo, kako živimo lepo, a nigde novca. Dolazio bi kod mene, ja bih mu davala 20-30 evra cigare. U to vreme sam sumnjala, imao je bivšu devojku, sumnjala sam da se dopisuje...Čitala sam te poruke, gde on od oca tražio novac, otac ima neko primanje mesečno, kao i svaki otac, kao i moj dok je bio živ, davao je svima nama - rekla je ona, pa nastavila:

- Tada su se javljali i dužnici njegovi i radnici i ostalo...Poruke sa njegovom bivšom devojkom. Jedno jutro, probudila sam se, sve vreme sam trudna i dolazi poruka od jedne frizerke. Tada je blokirao tu bivšu devojku. Ona je upisana bila kao "Hari", taj njegov kum, prijatelj. Nikada nisam ulazila u viber. On je pržio ribu, ja sam ležala i ja ulazim na viber, piše "Hari" i slika njegove bivše devojke i piše: "Što si obrisao poruku?". Mi smo tu imali scenu, gde je on nju zivkao. Ja sam mu odmah to rekla i riba je izgorela, roštilj samo što se nije zapalio. Tada je blokirao i stvarno je nije odblokirao. Prošlo je od toga dva meseca, a onda na laptopu stiže poruka od frizerke, a to joj je drugarica. Dolaze skrinšotovi, njegova ta je pisala da sam debela, ja sam tada bila trudna i ugojila se. Javno je pisala na svom fejsbuku, a ja sam kao njegova žena, tada sam bila verenica, ja sam visila po njenom profilu. Ona je objavila snimak iz njegovog auta...Deset skrinšotova šta je on pisao o meni, dolazio joj je ispred kuće, gde je ona napisala njemu: "Ne ućutkaš li ovu svoju...Sve ću poslati grofici", tu su bile poruke tipa: "Evo ja ležim na kauču, ona je u sobi, nemamo donose". I u momentu je on skontao da su poruke pročitane, povezao je da sam to ja pročitala i tada me je zvao, ja ćutim. Ja sam počela tada da pakujem svoje stvari...Ovo je samo jedna situacija iz našeg života - rekla je Aneli.

- Zbog čega ima problem da se suoči sa tobom - pitala je Dušica.

- Jer je iznosio laži o meni, da sam orgijala sa sestrom, da sam mafijašica...Da, Stanija je ispala veće muško što je imala petlje da se suoči sa mnom, ali Stanija nije tada ni znala, ona je htela da izvuče informacije od mene tada - rekla je Aneli.

- Je l' bi se pomirila sa njim? - pitala je voditeljka.

- Nikada, ne postoji za mene u tom emotivnom smislu - rekla je Aneli, piše Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: "Pravio je haos! Kućni savet ga je prijavio": Oglasio se komšija čiju je terasu Marko gađao jajima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA