≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolina u Beogradu, tvrdi da joj Vidojev otac ne da da uđe u stan, oglasio se i on: "Uvek je dobrodošla"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pišekova se oglasila objavom ispred stambene jedinice u kojoj je živela

  • 2
Miša Grof Nikolina Pišek Foto: Nikola Tomić, Instagraam/Nikolina Pišek

Nikolina Pišek tvrdi da joj Vitor Ristović, otac njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića, ne dozvoljava da uđe u stan u kojem je živela sa suprugom i ćerkom.

Ona je uz objavu ispred stambene jedinice u kojoj su živeli napisala:

- Očekivano, ali nadali smo se suprotnom. Deda Miša ne da da se uđe.

Međutim, oglasio se i Vitor, koji ističe da nije ni znao da će Nikolina danas doći, te da on nije fizički kod kuće.

- Ja sam na vikendici, nisam u Beogradu. Nije se najavila, što mi nije rekla da će doći? Uvek je dobrodošla! Kako joj ja ne dam, kad nisam kod kuće? Jel mi se javljala? Taman posla da ja njoj ili unuci ne dam da uđu u stan - rekao je Vitor.

Za njim se oglasila i Nikolina.

- Ne bih to preterano da komentarišem, u procesu sam selidbe. Nisam mogla da uđem u stan. Samo mogu da kažem da su bili advokati, javni izvršitelji, svedoci, pa vi meni recite ko ovde laže? - rekla je Pišekova za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    14. maj 2024 | 13:09

    Mišo, proteraj to u Hrvatsku. Dok se nije udala za Vidoja, nije imala čestito ni hleba da jede.Odškolovao si njenu ćerku iz prvog braka.

  • ime

    14. maj 2024 | 16:14

    Ovaj stan na slici je stan mise grofa od pre 100 godina, dok je V bio dete tu su ziveli, ima skoro sve stanove u toj zgradi. Dakle ne moze ona da trazi nesto sto se tice tog stana, nebitno sto jw tu zivela. Otac nikad nista nije prebacio na V i samim tim kna nema prava na njegove stvari iz njegovog stana. Tata je pogresio, kupio sinu skupu sjajnu igracku, sve je tata finansirao dok je V bio zivc ali sad je odlucio da nece nju. Umesto da se skloni i kaze hvala a sve ove godine sto sam lepo zivela na vasoj grbaci, ona se nateze, hoce da mu uzme njehovo!? Na kraju i tom braku ni V nije bio srecan… a tata mu kupio nju jer je hteo da im svi zavide na snajli, svadba u monte karlu, sve gala i preskupo, to za prvu snajki nije radio jer ne bi bilo u novinama jer zena nije bila poznata. Sad shvatio i on da je ta bila mnogo bolja, mada da se ne lazemo sa njegovim sinom ni jedna ni druga nisu bile jer je lep i zgodan, vec jer je tata bio siroke ruke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA