≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Skandal! Sin Alke Vuice prevario srpskog pevača? Pljugica opleo po Arianu: "Hoće da mi izvuku novac!"

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Išao sam u Zagreb da se dogovorim sa njim..."

  • 1

Lule Pljugica odnosno Luka Bjelović, tvrdi da ga je sin Alke Vuice Arian prevario i to za saradnju.

Njih dvojica su dogovorili da mu naslednik popularne pevačice uradi numere za novi album, ali je dogovor propao kada je papirologija trebalo da se zvanično potpiše.

- Dogodila mi se jako neprijatna i neočekivana situacija sa sinom Alke Vuice, koji je producent. Išao sam u Zagreb da se dogovorim sa njim da mi uradi pesmu. U to je uključio njegovog drugara tekstopisca, koji je uradio odličan posao i sa njim sam dogovorio isplatu na ruke da dobije odmah. Tako je i bilo. Platio sam mu 3.000 evra. S njim sam se dogovorio da mi uradi pesmu i da svakog meseca dobije određen procenat od striming platformi, potpis na pesmu da je on uradio i tu smo se rukovali - priča Luka.

- Sve je bilo u redu. Moja producentska kuća, koja mi radi distribuciju, poslala mi je papir da mu prosledim da ga potpiše da je on uradio pesmu kako bi mogli da prijave autorska prava na njega. Međutim, on se tada iznervirao i uključio advokata, koji je tražio nenormalnu sumu novca unapred i mnogo više procenata od onog što smo se nas dvojica dogovorili. Zvao sam ga nekoliko puta, ali on nije hteo da se javi na poziv, već je forisrao da advokat priča umesto njega sve vreme. Meni je jako krivo jer smo dogovorili jedno i odjednom uključuje nepoznate ljude u naš dogovor. Zahtevaju da im ja dam neke pare i da izvuku što više mogu novca van dogovora - objasnio je.

- Dogovorili smo se 30 odsto da ima, a njegova advokatica kada se javila, uslovila je da im dam 50 procenata i 2.500 evra. Čim sam skrenuo pažnju njemu i njegovom advokatu da i ja imam pravni tim, više se nismo čuli - zaključuje on, piše Kurir.

Inače, reperi Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović poznat kao Lule Pljugica, pojavili su se na javnoj sceni kao dvojac. Ipak, njihova saradnja nije potrajala.

Karijere su nastavili samostalno, a publika se uglavnom podelila i odabrala koga će od njih dvojice nastaviti da bodri. Pljugica je do sada kao solo umetnik objavio 2 pesme: "Srce od Karbona" i "Brdo kešova".

(Telegraf.rs)

Video: Pljugica otkrio šta mu devojke kažu kada ga sretnu na ulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    14. maj 2024 | 19:13

    Ma to njemu mama Alkica pravi pesme.......da bi imao od čega sutra da živi.......od autorskih prava.....verovatno nigde ne radi kao i većina dece poznatih......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA