Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon vesti o trudnoći u Eliti, oglasila se porodica: "Bili smo u šoku, njoj želimo sreću, a Terzi..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Terzina porodica u šoku je zbog novonastale situacije, a sada se za domaće medije oglasila Miličina sestra Marija

  • 0
Milica Veličković i Terza Printskrin: Youtube/ElitaOfficial

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza postaće roditelji, pokazao je test za trudnoću koji je učesnica "Elite" uradila sinoć, tokom "Pretresa nedelje".

Vest da će postati roditelji isprva šokirala i rasplakala, a potom su, nakon podrške cimera iz kuće, svima poručili da će Milica roditi dete, čemu su se svi obradovali.

Terzina porodica u šoku je zbog novonastale situacije, a sada se za domaće medije oglasila Miličina sestra Marija.

- Danas mi je rođendan i na rođendan sam saznala. Iskreno, bili smo u šoku i u blagoj neverici na prvu loptu, malo su nam se slegli utisci i na kraju svih krajeva smo srećni. To je lepa vest, okolnosti za to su daleko od idealnih, ali ni u spoljnjem svetu se te stvari baš ne dešavaju u idealnim okolnostima. Najbitnije nam je da ona bude dobro i da se ne stresira, kad izađe napolje imaće podršku svih nas, naravno - rekla je Miličina sestra i dodala:

- Nadam se da će Terzino ponašanje da se unormali i njihov odnos generalno, zato što su ovo već ozbiljne stvari. Terzinoj porodici i prijateljima bih poručila da se suzdrže loših negativnih komentara ili nedaj Bože uvreda, s obzirom da je situacija takva kakva je mislim da svi treba sada malo da povedu računa šta pričaju - zaključila je ona za "Pink".

Podsetimo, Veliki šef je sinoć Terzi poslao 20.000 dinara, da u prodavnici kupi sve neophodno za trudnicu, a danas ih je obavestio da će do kraja "Elite" uživati u blagodetima Kuće odabranih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA