Vreme čitanja: oko 2 min.

Pitali smo Cecu šta bi Arkan danas rekao Veljku da je živ! Odgovor tera na suze: "Planirali smo nas dvoje..."

N. L.
A. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponosna pevačica je otkrila da želi još unučadi, a potom progovorila o nesvakidašnjem imenu za naslednika, za koje su se opredelili Veljko i Bogdana.

  • 1

Ceca Ražnatović, upriličila je gala slavlje u svojoj porodičnoj vili, nakon što je danas, 14. maja, postala baka treći put - dečaka Isaija.

Nakon što je dočekala brojne prijatelje sa estrade, kumove i članove porodice, Ceca je izašla na kratko sa slavlja i sa medijima podelila utiske.

Ceca je otkrila da želi još unučadi, a potom progovorila o nesvakidašnjem imenu za naslednika, za koje su se opredelili Veljko i Bogdana.

- Presrećni smo svi, imamo puno gostiju. Ne postoji ništa lepše što čoveku može da se desi. Šta je Božija volja, to će biti. Bilo bi lepo da dobiju devojčicu -počela je Ceca, a potom otkrila da se čula sa Bogdanom odmah nakon porođaja:

- Odlično, čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala - rekla je pevačica, a potom progovorila o nesvakidašnjem imenu, koje su Bogdana i Veljko dali nasledniku:

Svetlana Ceca Ražnatović Veljko Ražnatović unuk sin Isaija rođenje rođendan vatromet Foto: Mileta Mirčetić

- Što bih se pitala za Veljkovo dete. Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime - rekla je Ceca.

Pomenual je i zeta Nemanju Gudelja, Anastasijinog supruga, te otkrila zbog čega nije mogao da prisustvuje porodičnom veselju.

- Srce mi je puno, žao mi je što Nemanja nije tu, još uvek traje Svetsko prvenstvo - rekla je ponosna pevačica, a potom otkrila da li joj smeta kada je oslovljavaju sa "baka":

- Stvar je ljubavi i odnosa. Nema potrebe da me zovu baka, postoje mnogo lepša imena - iskrena je bila Ceca.

Na pitanje novinarke Telegrafa, šta bi Arkan da je živ, danas rekao Veljku, Ceca je iskreno odgovorila:

- Naravno da bi bi ponosan, ne postoji nijedan jedini razlog da ne bude ponosan. Deca su nam izrasla u zdrave, normalne ljude... U ljude u koje smo i planirali nas dvoje kako treba da odrastaju i kako da se formiraju, ja sam Bogu zahvalna da su mi molitve i želje uslišene i ne tražim ništa više.

- Ko je prema unucima strog, ikad bio? - rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    15. maj 2024 | 13:25

    Ceco,idi u zitoradje i kopaj kikuruz jer to samo umes da radis, bez skole sta bi drugo radila nakit i novac od drugih.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA