Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuvena Sani Armani se posle 14 godina pojavila na televiziji: Iznenada se vratila i otkrila čime se bavi

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bviša voditeljka je 2010. godine otišla je u medijsku ilegalu, a 2017. se odselila u Los Anđeles

  • 3
Sani Armani Foto: Nikola Tomić

Najpopularnija voditeljka "Pinka" 2000-ih , Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, se posle 14 godina iznenadne pauze, pojavila na malim ekranima.

Ona je svojevremeno vodila emisije "Siti klub" i "Sanimetar", a mnogi su zbog njene lepote i harizme, bili prikovani za male ekrane.

Sani je 2010. godine otišla je u medijsku ilegalu, a 2017. se odselila u Los Anđeles. Sada je posle duge pauze rešila da se pojavi u javnosti.

Ona se, večeras, pojavila u emisiji svog bivšeg kolege Ognjena Amidžića, i svojom pojavom ponovo raspametila.

Draškovićeva je ostala dosledna svom imidžu i nije se mnogo promenila, te i dan danas izgleda sjajno, a ono čemu je ostala verna je plava boje kose.

Ona je otkrila i čime se trenutno bavi:

- Radim kao producent. Kreirala sam sama seriju. Sigurna sam da će naši ljudi voleti Jedna je vezana za sportiste, druga za lopove - rekla je Sani kod Ognjena Amidžića.

Inače, Sani je 2009. godine učestvovala u VIP izdanju "Velikog brata", a sa fudbalerom Nikolom Lazetićem ima sina Luku. Pričalo se da je bila ljubimica političara ali da mnogi nisu smeli da joj priđu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA