≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasilo se tužilaštvo, podnose žalbu na odluku sudije da pusti Marka Miljkovića: "Povredio je policajca!"

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je za napad na službeno lice jasna kazna predviđena zakonom, Marko je pušten na slobodu

  • 5
Marko Miljković odlazi sa Gagijem Foto: Telegraf

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se zvaničnim saopštenjem nakon što je sudija doneo odluku da Marko Miljković bude pušten na slobodu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu.

Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola.

Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji predlog je odbijen. S ozirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    15. maj 2024 | 17:13

    Jos jedan dokaz da nam je sudstvo katastrofa!

  • Зоран ловћенац

    15. maj 2024 | 16:35

    Судију у затвор јер је гора битанга од њега.Брукааа

  • Jana

    15. maj 2024 | 16:17

    Napadnes na drzavu i oni te puste...katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA