Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su roditelji Barbare Bobak, neverovatno koliko su mladoliki! Došli da je podrže u posebnom trenutku

J. G.
N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naša mlada i uspešna pevačica danas promoviše prvi album

  • 0

Barbara Bobak, koja važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica kod nas, danas, 15. maja, zvanično je izdala prvi album"Barbarizam".

Tim divnim povodom, Barbara je organizovala druženje sa medijima u kraju iz kod potiče, kod Novog Sada, a sve je u vojvođanskom stilu.

Pevačica se pojavila u neobičnom stajlingu, obučena kao kaubojka, što je oduševilo prisutne, jer je još jednom pokazala koliko je jedinstvena i svoja.

U ovom važnom trenutku uz Barbaru je i njena najveća podrška, majka Svetlana i otac Saša.

Barbara je u intervjuima često isticala da je veoma vezana za roditelje i da ih često obilazi u ovom mestu u Vojvodini, kad god obaveze to dozvoljavaju.

Danas ih je ponosno predstavila medijima. Zajedno su, vidno nasmejani i raspoloženi pozirali fotoreporterima, a mnogi su iznenađeni koliko Barbara liči na njih i koliko su Svetlana i Saša mladolikog izgleda!

Barbarini roditelji bili su voljni da daju izjavu za našu portal, kad su istakli koliko su ponosni na svoju naslednicu.

- Drago nam je jako zbog njenog uspeha. Mnogo smo ponosni! Naš favorit je pesma "Haos", ali sve pesme su dosta različite, biće za svakog po nešto. Ne zna se koja je bolja od koje - rekli su Svetlana i Saša i istakli da se nikada ne mešaju u Barbarinu karijeru.

- Ne mešamo se, to je ipak njen posao, ona zna najbolje. Mešamo se u sve drugo što nije muzika. Sve što možemo da pomognemo, tu smo za nju - rekli su oni i objasnili kako funkcionišu kao porodica:

- Svako ima svoj posao, lepo smo se raspodelili. Tata je uz nju. Vodi brigu o Barbari dok je na putu, čuva je, a mama ih dočekuje kod kuće kad se vrate umorni sa puta, da uradi sve što treba - navela je majka Svetlana.

Kako ističu, u Vojvodini je svi obožavaju i srećni su zbog njenog uspeha.

- Svi je vole, čestitaju... Nema razloga da bude nevoljena, ona je uvek bila dobro dete, sa svima se družila. Ostvarila je veliki uspeh, a kome je krivo zbog toga, nek pati u sebi. Barbara svoj uspeh nije stvorila na nečijem neuspehu, nego je sama oko sebe napravila to auru. Ko je ljubomoran, njegov problem - rekao je tata Saša.

Kako su oboje istakli, njihova ćerka ne ume da barata sa novcem koji zaradi, što ih ponekad iznervira.

- Ne zna da barata s novcem, ali to nije nasledila od nas! Tu me jako nervira, po tom pitanju. Ja vodim finansije koliko mi ona dozvoli, ali to su njene pare, ne mogu ja da određujem šta da radi, ali je savetujem. Ja sam privatnik već 18 godina, proračunavao sam svaki rashod i prihod, nisam navikao da neko ovako barata sa parama (smeh), ali mlada je, naučiće - istakao je tata kroz smeh.

Na kraju razgovora, otkrili su nam šta joj žele na poslovnom, ali i privatnom planu.

- U poslovnom smislu joj želimo solistički koncert, a na privatnom da se ostvari kao majka, sa čovekom koji treba da bude tu - rekli su oni, a sve poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Organizovala šmekersku promociju kod Novog Sada: Barbara Bobak u neviđenom izdanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA