Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je Marko Miljković bio u pritvoru, evri se gomilali! Evo koliko je zaradio samo od snimka sa policijom

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodi se da Luna i Marko dosta novca zarađuju od pregleda na Jutjubu

  • 5

Rijaliti zvezda, Marko Miljković, nakon sukoba koji je imao 13. maja sa komšijama u zgradi na Bežanijskoj kosi, bio je priveden, a danas je pušten na slobodu.

Inače, Marko je, po izlasku iz "Zadruge", zajedno sa suprugom Lunom Đogani otvorio Jutjub kanal na kom zarađuju ogroman novac.

Pre nego što je priveden, Marko je snimio video gde govori o incidentu sa komšijama, pa ga objavio na Jutjub, a pregledi se povećavaju neprestano.

- Stan 34 iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao smeće i pomije po mojoj terasi koju moram da čistim. Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio na stan koji se nalazi gore i ja ću za to da snosim odgovornost - rekao je Miljković pre hapšenja, u poslednjem objavljenom video-snimku na svom Jutjub kanalu, gde je zabeležio i razgovor sa policijom.

Inače, kako stoji na zvaničnom sajtu preko kog možete videti koliko svaki jutjuber zarađuje, Miljković i Luna su u poslednjih sedam dana od pregleda zaradili 375 evra, dok se ceo njihov kanal procenjuje na cifru od najmanje 36.000 evra, a najviše 217.000 evra, navodi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Gagi ga dovezao do stana, on izbegao da uđe na glavnu kapiju: Marko Miljković stigao kući

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA