Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovog macana je Luna volela pre Marka i Slobe, a on o njoj dao ponižavajuće izjave: "Veza nije vredna pomena"

N. L.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ona je, Srđana, dok je učestvovala u "Zadruzi" često pominjala

  • 3

Skandal Marka Miljkovića koji je juče, 15. maja, pušten iz pritvora u kojem je bio nakon što je izazvao skandal u svojoj zgradi i napao komšije, a zatim i policajca, komentarisao je i Lunin bivši dečko Sloba Radanović.

Naime, Miljković je u pritvoru proveo 48h, a juče je nakon saslušanja pušten.

Luna je Marka zavolela u rijalitiju, nakon velikog debakla koji je doživela sa Radanovićem, bila je zaljubljena u ozbiljnog frajera.

Ona je Srđana, dok je učestvovala u "Zadruzi" često pominjala.

Đoganijeva je tada tvrdila da su ona i Srđan bili u ozbiljnoj vezi, a onda se oglasio on i naveo da je njihova veza bila "kratka, neformalna i da nije vredna pomena".

Srđan i Luna upoznali su se u teretani, a Sarić koji se inače bavi manekenstvom 6 godina je stariji od Lune.

- Izbegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija. Međutim, kako se nastavlja sa iznošenjem neistina, odlučio sam da na ovaj način demantujem sve što je učesnica rijalitija izjavila, a vezano je za mene, iz razloga što izrečene neistine ugrožavaju i narušavaju moj lični mir i profesionalni status. Moj odnos sa učesnicom rijalitija nije vremenski trajao onoliko koliko učesnica izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima - rekao je Srđan tada za Blic.

- Veza sa učesnicom rijalitija se desila, kada sam na moju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom devojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu, što ukazuje da učesnica rijalitija i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrednoj vezi, da nismo planirali budućnost, kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze - rekao je tada Sarić.

Kako se može videti na njegovom Instagramu, Sarić uživa u luksuzu. Uvek je doteran i sređen, a vozi i skupe automobile.

Miljković se tereti za narušavanje javnog reda i mira kao i pokušaj napada na službeno lice, a povodom ovog slučaja oglasilo se i Treće osnovno javno tužilaštvo.

- Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Inače, Marko Miljković već tri puta je osuđivan.

- Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je odbijen. S ozirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pisite o intelektualcima.

    16. maj 2024 | 19:06

    Pisite o intelektualcima.

  • moki

    16. maj 2024 | 14:00

    Ma veza ba turi-vadi nekoliko puta i Luni se dopalo i htela da se uda😂😂😂😂😂

  • Beogradjanka

    20. maj 2024 | 00:03

    Dobro je neformalni, sta si se uzvrpoljio, koga boli uvo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA