Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šta je meni ovo trebalo?!" Srpski pevač hteo da iznenadi prijatelja, pa doživeo haos: "Od muke sam..."

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neprijatna situacija na slavlju

  • 1

Dejan Ćirković Ćira nedavno je doživeo veliku neprijatnost i to kada je želeo da iznenadi prijatelja za njegov 50. rođendan.

Zbog toga je iz Nemačke došao u Srbiju, ali mu se nije baš isplatilo. On je na pitanje voditelja u emisiji u kojoj je gostovao da li mu se skoro desilo nešto zbog čega je sebe upitao što mu je to trebalo, rekao da jeste.

- Desilo se više puta. Sada mi trenutno pada na pamet jedna situacija. kada je trebalo drugaru ovom jednom iz Hamburga da priredim iznenađenje. Ja sam čak došao iz Nemačke ovde za njegov 50. rođendan. Pravio je negde tamo u Bajinoj bašti. Orkestar koji je svirao tu, oni su mislili da ću ja sad da uzmem neki grdni bakšiš tu i da im ga odnesem, a ja sam se dogovorio sa njegovom ženom da ne uzimam bakšiš, ali oni su se tu bunili, nisu hteli da me prate... - rekao je Ćira.

Ovo ga je toliko izbacilo iz takta da je napustio proslavu.

- Ja uzmem jaknu, odem sa tezge i kažem: "šta je meni ovo trebalo?!" Da ja dolazim iz Nemačke zbog ovoga... Ali, to nije bio kraj nego me hvata i milicija - prisetio se kako je ostao bez dozvole.

- Ja sam od te muke bio iznerviran. Malo sam popio... Sednem u kola, prođem Užice, ništa. Prođem Užičku požegu, ništa. Prođem Čačak, ništa. Već sam mislio da sam prošao, kad na kraju - milicija. Tad su mi uzeli dozvolu - istako je Ćira za "Divan šou".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јадан..

    16. maj 2024 | 10:04

    ..ти и они са тобом и ми са вама ,уметницима,🐏🐑🥃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA