≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

JK došla na večeru kod Jovane i Željka, pa ostala u čudu zbog komentara o "onim fotkama": "Valjda da me uteše"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pre nekoliko godina ona je doživela "jednu vrstu linča", nakon što su u javnosti isplivale njene intimne fotografije

  • 3
Jelena Karleuša, Željko Jovana Joksimović Foto-kolaž: TV Pink, Antonio Ahel/ATAImages

Pop diva Jelena Karleuša iznenadila je detaljima njenog privatnog razgovora sa Jovanom i Željkom Joksimovićem, koji se dogodio na jednoj večeri u njihovoj vili.

Naime, pre nekoliko godina ona je doživela užas, kada su pojedini mediji na naslovnim stranama objavili necenzurisane fotografije njenog polnog organa.

Jelena se sada prisetila tog perioda i otkrila da su je u tim teškim trenucima tešili Jovana i Željko Joksimović.

- Odem na jednu lepu večeru kod Željka i Jovane Joksimović. Krenem da pričam šta mi je bilo teško i pričamo o toj situaciji sa tim slikama i dobila sam i od Željka i od Jovane jedan divan kompliment! (smeh) Valjda da me uteše ljudi, nisu više znali šta da mi kažu, rekli su mi: "Molim? Vidi, ona je toliko lepa..." - rekla je Jelena.

- "Ona" je ono što je bilo na naslovnim stranama, pretpostavljate šta. "Hajde da je ružna, nego je toliko lepa. Meni svi prijatelji kažu - "što je lepa"..." kaže Željko. Pitala sam Željka šta priča i okrenem se ka Jovani, jer je to pričao pred njom, a ona kaže: "I ja sam rekla - vidi što je lepa!" - urnebesno je ispričala Jelena u "Ekskluziv najtu" na Prvoj, a snimak je za kratko vreme postao viralan na mrežama.

Podsetimo, Karleuši je do pre nekoliko dana Instagram nalog na kom je prate milioni ljudi bio banovan, pa je diva najavila profil na novoj platformi - Onlifens.

Kako su odmah krenule brojne spekulacije, a bilo je i onih koji su se ponadali da će na pomenutom sajtu najpoželjniju pevačicu na ovim prostorima viđati nagu i u raznim "situacijama", Jelena je ove navode prokomentarisala.

- Instagram je pooštrio pravila i sankcioniše svaki eksplicitniji sadržaj, pa čak i fotografije u bikiniju. Otud ja na Onlifensu. Reakcije su kao da sam najavila snimanje p**nića, svašta - bila je kratka Jelena Karleuša za Informer.

Jeleni je Instagram profil vraćen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    16. maj 2024 | 14:28

    Gospode, msm da je te ljude blam sto ih uopste pominje.

  • Mira

    16. maj 2024 | 17:18

    E ovo je primer osobe bez stida i srama!

  • Кали

    16. maj 2024 | 16:06

    Па зар она није тврдила да је све то монтажа, намештаљка, да следе тужбе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA