Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka Anite Stanojlović završila u Hitnoj! Zadrugarka ni ne sluti šta se napolju dešava

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sad čekam kod neurologa..." navela je Angelina

  • 2
Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, Angelina Stanojlović Foto: Kobra, Printskrin: Youtube/Zadruga official

Danima unazad, u "Eliti", Jovana Tomić Matora iznosi prljav veš o bivšoj ženi, Aniti Stanojlović i njenom dečku Anđelu Rankoviću.

Tim povodom, sada se oglasila Anitina majka, Angelina, koja je otkrila da je završila u hitnoj.

Kako je istakla Angelina, njoj se slošilo kada je čula šta je Matora pričala o Anitinom majčinstvu, te je otkrila da nije mogla zbog zdravstvenog stanja ni da ode na posao.

- Ne mogu doći sebi od stresova svakodnevnih, ovo je prevršilo svaku meru. Jutros izlazim iz treće, gledam noćas šta se dešavalo, udara joj Matora na majčinstvo, iznosi laži, slošilo mi se. Završim u hitnoj, mene nepravda jako boli i ne volim laži, celi dan nisam spavala koliko me glava bolela, zaspala sat vremena pred posao, budim se, spremam se za posao, zovu me da mi pričaju šta je bilo na debati... - započela je priču Angelina pa nastavila...

- Matora upliće Anitu u svoje prljave poslove i iznosi nešto što Anita nikada nije spomenula, ide na to da napravi svima nama problem. Kažu mi kako se Anita sad plaši za mene, braću, Alekseja... Toliko mi se ponovo slošilo, evo tresem se i nisam ni otišla na posao, sad čekam da počnu da zovu, srce mi lupa 300 na sat, meni ovo ne treba u životu. Samo čekam kad će srce da mi stane. Evo sad čekam kod neurologa pošto me glava boli svakog dana, evo nedelju dana za redom - poručila je Anitina mama, za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: "Znam ime i prezime, neće biti dobro" Tijana Ajfon brutalno o osobi koja joj je zapalila auto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    16. maj 2024 | 19:55

    Hahahhahah... kakvi glumci...LOŠI GLUMCI! Strašnoooooooo

  • Maja

    16. maj 2024 | 21:56

    Kako si je vaspitala tako je ! Zastrasujuci su ti rezultati zeno ! Nije ti srce preskaklo kada je spavala po rijalitiju sa jiuh nekoliko ili varala i sebe i druge ...zatrudnela maloletna ... isterivala si je napolje kada ti dodje momak ... zato ne talasaj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA