Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Korać je jednom otkrila kako dobija luks automobile i nakit od muškaraca: "Mene je sramota da tražim..."

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Da sam muško, ja bih bila isto takva!", navela je starleta

  • 2
Ana Korać, pas Stiker Printskrin: Instagram/ana_korac

Starleta Ana Korać živi veoma luksuznim životom, a svog imućnog partnera krije od javnosti.

Otkako je dobila dete sa njim, gotovo se u potpunosti povukla iz javnog sveta, zbog čega je mnogima postala još zanimljivija, te se ljudi dodatno interesuju kako živi.

Pojedine zanima kako Ani Korać polazi za rukom da od gotovo svakog partnera dobija skupocene automobile, markirane krpice, nakit i slično, a ona je o tome jednom prilikom ranije govorila:

- Ja nikada ne tražim te stvari, nisam taj tip. Muškarci sami to odluče. Mene je sramota da mu kažem "Hajde, kupi mi". Ja želim da on to sam uradi, ako ima tu potrebu. Možda se njemu ne sviđa to što ja sada vozim, pa ponudi, hoćeš da promenimo auto... Ali nikada ja nisam tražila ništa! Dok muškarac ne oseti sam potrebu, nikad vam ništa neće kupiti - rekla je Ana Korać, a na konstataciju da se kod nje to nekako uvek brzo odvija, rekla je:

- Kod mene nekako to brzo osete svi, ne znam kako. Verovatno vide kakav je moj život, pa mi nude... To je sve kad imate sreću da nađete partnera koji je predivan, ali to je samo do vašeg partnera, nije to do mene - navela je ona i dodala:

- Ja da sam muško, ja bih bila isto takva! Volim da poklanjam, da usrećujem ljude... Više volim da poklonim nekome, da vidim tu sreću na licu, nego da ja dobijem. Mislim, naravno, volim i ja da dobijem, ali... - rekla je starleta.

Na pitanje gde nalazi takve partnere i mogu li se takvi muškarci sresti u kafiću ili pekari, navela je:

- To stvarno ne znam, nisam ga tražila u pekari - istakla je Ana Korać kroz smeh.

U ranijem intervjuu, Ana je priznala da, kada pored sebe ima sposobnog i imućnog muškarca, ona ne mora ni o čemu da brine, a tada je otkrila i da za život zarađuje od reklama.

- Ja ne moram da brinem ni za šta! Da li su zimske gume, registracija... Ja stvarno ni ne znam kolika mi je registracija. Svi misle da ja živim bajno, ali imam i ja svoje probleme. Treba da platim račune, stan, pomažem mami... I od svojih para i od njegovih. Ja zarađujem od reklama. Od toga mogu da platim račune. Pomažem i mami i bratu - rekla je ranije Ana Korać u intervjuu za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva čarolija za 1. rođendan sina Ane Korać!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA