Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica otkrila zašto je Dragana Mirković krila od javnosti da se razvodi: Želela je da izbegne dve stvari

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Rekla mi je da je to nešto što se dešava već neko vreme, a ona je takva žena da nije dozvolila da se to primeti", navela je pevačica

  • 0
Koncert Zdravka Čolića, Dragana Mirković i suprug Toni Bijelić Foto: Telegraf

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji je trajao 24 godine, do poslednjeg dana važio je za jedan od najskladnijih na estradi. Za većinu Draganinih fanova vest o razvodu bila je šokantna.

Sudeći prema rečima pevačice Sandre Rešić, ništa manje iznenađeni nisu bili ni ljudi iz Draganinog bliskog okruženja.

Dragana Mirković bila je bliska prijateljica pokojnog Nina Rešića, Sandrinog oca.

- To što mi otac nije pružio kad sam bila mala i kada je trebalo da mi pruži, nadoknadio je mnogo godina kasnije kada me je Dragana Mirković, koja ga je volela i puno mu pomogla, pozvala da budem gost na njenim koncertima – rekla je Sandra.

Sandra je dodala i to da je sa Draganom u odličnim odnosima, kao i da se privatno često čuju i pričaju o raznim temama.

- Dragana je vrlo otvorena osoba. Naši telefonski razgovori traju satima, a pričamo o svemu. Bez zadrške. Ona je jedna prirodna, narodska žena, sa kojom je lako naći zajednički jezik - navela je Rešićeva.

Govoreći o Draganinom razvodu, pevačica je istakla da joj je mnogo žao zbog svega sa čim se pevačica suočava. Zatim je otkrila i kako se Dragana nosi sa celom situacijom.

- Rekla mi je da je to nešto što se dešava već neko vreme, a ona je takva žena da nije dozvolila da se to primeti. Kada me je pitala da li sam na koncertima, gde smo zajedno nastupale, primetila da joj nešto fali, jedino što sam mogla da odgovorim bilo je: "Druže, ja sam mislila da se to desilo pre dva dana". Tada mi je priznala da problemi već dugo traju, ali da je tek sada dozvolila da mediji saznaju kako ne bi ispalo da nešto laže, petlja - rekla je Sandra.

- Kazala mi je: "Jaka sam. Kad nešto ne ide, ne ide. Ono što ne valja treba saseći u korenu" - prenela je Sandra Rešić reči Dragane Mirković i zaključila:

- Na njenoj sam strani. Ima moju punu podršku - istakla je Sandra Rešić u emisiji "Razotkrivanje", za Republiku.

(Telegraf.rs)

Video: Dragani Mirković se na sceni pridružila ćerka pokojne legende: Njen dolazak je iznenadio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA