≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zejna "pecnula" Hrvate nakon Evrovizije: "Oni su bili protiv svog najboljeg predstavnika, znamo šta je bilo!"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ne podudaraju se mišljenja žirija i publike, ali publika njihova je bila uz nas, uz Srbiju - kazala je pevačica nakon što je Teya od hrvatskog žirija dobila samo 3 poena, ali je od publike dobila 12

  • 2
Pesma za evroviziju, Zejna Foto: Nikola Tomić

Zejna Murkić bila je članica srpskog žirija za Evrovizijy 2024, koji je hrvatskom predstavniku Bejbi Lazanji dodelio 12 bodova.

- Svako je odradio svoj posao i izvukao živu glavu! Ove godine je energija Evrovizije otišla u nekom drugom pravcu. Švajcarska mi je bila sjajna, da nije bilo Bejbi Lazanje, Švajcarcu bih dala najviše poena! Njemu sam tako dala 10. Teya Dora je bila divna i njena pesma je sjajna - rekla je Zejna.

Ona je "pecnula" hrvatski žiri koji je odlučio da Bejbi Lazanju ne ubaci odmah na Doru, već je dečko koji je napravio istorijski uspeh "upao" kao zamena, nakon što je Zsa Zsa odustala od učešća!

- Sami Hrvati su bili protiv svog najboljeg predstavnika, znamo šta je bilo na njihovom izboru... - istakla je Zejna.

- Ne podudaraju se mišljenja žirija i publike, ali publika njihova je bila uz nas, uz Srbiju - kazala je pevačica za medije na RTS, a nakon što je Teya Dora od hrvatskog žirija dobila samo 3 poena, ali je od publike dobila 12.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    17. maj 2024 | 09:35

    Zaboravljate da su u Hrvatskoj za srpsku pesmu glasali srbi koji tamo žive a ne hrvati. Zato smo dobili 12 poena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA