Vreme čitanja: oko 1 min.

Severinu napao sveštenik zbog stavova o abortusu: Pevačica se hitno oglasila, on pomenuo i "jahtu"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tomislav Lukač, mladi sveštenik pri crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu, svakodnevno provodi vreme kao vaspitač mladih

  • 1

Pevačica Severina Vučković našla se na meti "napada" sveštenika Tomislava, koji je vrlo aktivan na Tiktoku i to zbog njenih stavova o abortusu i pokretanju peticije za zabranu u Hrvatskoj.

Nedavno se, govoreći o svojim tridesetim, ponovo osvrnula na snimak, a potom je ponovo istupila u javnost, u ime borbe za žensku ravnopravnost, osnažujući prava i slobode žena.

Tomislav Lukač, mladi sveštenik pri crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu, svakodnevno provodi vreme kao vaspitač mladih. Poznat je celoj Hrvatskoj kao sveštenik sa TikToka, a njegovi snimci broje gotovo milion "lajkova".

@dontomolukac Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile!🙏🏽 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot ♬ original sound - dontomislavlukac

Lukač je u poslednjim beleškama na pomenutoj mreži imao kritiku na Severinine stavove, posebno se osvrnuvši na temu pobačaja, pa ju je javno prozvao.

Seve nije ostala nedorečena.

- Dragi, status ti zvuči kao da ti je motor jahte prerezao glavu, pa su ti je sašili nazad u najboljoj klinici za vraćanje glave na telo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar intiman odnos, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog pola. Kako znaš da nije dobro, ako nisi isprobao? Krst ti je top - bio je deo koji je pevačica istakla.

Severina Printskrin: Instagram/severina

- Žena od skandala! Taman se oporavila od jahte, kad eto ti je opet - usledio je njegov odgovor.

- Bežite od popova koji ovoliko vole gledati svoj odraz na ekranu. Kad nemaš drugih stimulansa, postaješ napet sam sa sobom - glasio je kraj svađe, što je osvanulo na Instagram profilu pevačice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA