Vreme čitanja: oko 2 min.

Barbara otkrila kako je saznala da je bivši dečko vara: "Videla sam slike, a on se u ćošku ljubi s drugom"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Mi smo javne ličnosti, pa moramo da trpimo neka raznorazna mišljenja", navela je ona

  • 1
Barbara Bobak promocija Foto: Nikola Anđić

Ceca Ražnatović ugostila je u svojoj emisiji mlađu koleginicu Barbaru Bobak, koja je iskreno pričala o svom ljubavnom životu i bivšim vezama.

Isitče da nikada nije želela da bira partnere na osnovu toga da li su poznati ili ne, a da je takve uglavno skrivala od javnosti.

- Ne znam, ja ne biram partnera na taj način. Jednostavno se desi, ni njega nisam birala na taj način. Čak iako bi neko bio sa javne scene, gledala bih da to bude u tajnosti. Jer ljudi baš znaju nekako to da uprljaju - kaže Bobak i dodaje:

- Mi smo javne ličnosti, pa moramo da trpimo neka raznorazna mišljenja, ali mislim da to ne treba javno da se priča. Ljudima ne možeš ugoditi, ali što bih ja njima ugađala - kaže Bobak.

Naime, ona je otkrila kako je saznala da je jedan od bivših momaka vara, i preko toga mu nije prešla.

- Ja sam jednom doživela prevaru, da znam, i nisam prešla preko toga. Bila je smešna situacija, videla sam sliku iz kluba, masa, i u ćošku slike videla sam da se ljubi sa drugom - ispričala je Barbara i dodala da se potom suočila sa bivšim momkom:

- Onda sam mu pokazala sliku i onda je dotični krenuo da doživljava neke raznorazne nervne slomove. Rekla sam mu da ne želim više ikada u životu da ga vidim. Ko jednom prevari, prevariće opet - rekla je Barbara gostujući u "Ceca show".

Ističe i da je ceo život bila verna kao pas, iako je okružena muškarcima.

- Nekome ako je u krvi da je ljubomoran i posesivan, on će biti takav. Ja sam ceo život bila verna kao pas, iako sam većinski bila okružena muškarcima svakodnevno. Zajedno idemo i spavamo jedni preko drugih, ali meni kad završim svirku nije ni do mene, a ne do nekog drugog - kaže Barbara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сипка

    18. maj 2024 | 01:17

    Како је родио купус у Футогу???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA