Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Supruga Adema Ljajića pred porođajem saznala za skandal u hotelu

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Buba Bećković uskoro će dobiti drugo dete sa našim poznatim fudbalerom

  • 21
Adem Ljajić sa izabranicom Bubom Printskrin: Instagram/ademljaljic

Supruga fudbalera Adema Ljajića, Zubejda Buba Bećković, u devetom je mesecu trudnoće. Kako saznajemo, ona bi trebalo da se porodi za par dana, a čeka devojčicu.

Inače, sa Ljajićem već ima jednu ćerku, koju su dobili u februaru 2023. godine. Kako saznajemo, nju je vest o suprugovom ponašanju zabrinula i zatekla u čudu.

Podsetimo, Adem Ljajić je danas, 18. maja, u ranim jutarnjim časovima izazvao incident u hotelu "Holidej in" u Beogradu, kada je došao u alkoholisanom stanju i tražio od recepcionera da mu donese piće.

Nakon što je radnik odbio da mu donese piće uz reči da je radno vreme isteklo, Ljajić ga je verbalno napao, a zatim ga uhvatio u "kragnu". O incidentu je odmah obaveštena policija, a fudbaler je po dolasku iste odbio da da ličnu kartu na uvid, nakon čega je priveden.

Posle čitavog incidenta Telegraf je kontaktirao hotel i stupio u kontakt sa jednom od radnica. Ona ipak nije želela da otkriva bilo kakve detalje, uz reči da ne poseduje nikakve informacije.

Ljajić će prema nezvaničnim informacijama u stanici biti najmanje do otrežnjenja.

(Telegraf.rs)

Video: Manekenka otkriva Ljajić i ja smo na pauzi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.M.

    18. maj 2024 | 14:17

    To sto se napio i trazio pice mogu da razumem.Ali,to sto je vredjao i ometao policajce u vrsenju sluzbene duznosti treba najostrije sankcionisati i osuditi maksimalno! Nije bitno da li je on Adem ili Dusan,za svaku osudu je bilo kakav napad na policiju.

  • Sg

    18. maj 2024 | 13:32

    Ima mnogo lepo ime Zubejda. Boze me sacuvaj i sakloni

  • kure

    18. maj 2024 | 17:14

    Ja sam mislio da je on veliki vernik i da ne pije alkohol 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA