Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko su kumovi Veljka Ražnatovića? Uz njega su i u dobru i u zlu, ali sa jednim početak nije bio "lagan"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ražnatović pokazao kumove

  • 0
Veljko Ražnatović, Bokserski klub Crvena zvezda Foto: Nikola Tomić

Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su trećeg sina, 14. maja, a ponosni roditelji su najmlađem nasledniku dali ime Isaija.

Tim povodom je odmah organizovana i velika proslava u vili u Ljutice Bogdana gde se okupio veliki broj Cecinih kolega sa estrade, ali i porodičnih i Veljkovih prijatelja.

Dva momka koja su uvek tu uz Veljka, te nije ni čudno što se Ražnatović okumio sa njima su Vladan Babić i Nikola Vavić.

Cecin sin je nakon proslave objavio jednu fotografiju na Instagramu i to sa svojim kumovima i naslednicima Željkom i Krstanom.

Prvi kum, Nikola Vavić i Veljko druže dugi niz godina, a kada se rodio prvi sin Ražnatovića, Željko, oni su postali i kumovi. Takođe su i venčani kumovi.

Kum očigledno nije štedeo kada je njegovo kumče u pitanju pa je tada za vatromet iznad vile na Dedinju iskreširao 10.000 evra.

Vavić je poznat javnosti i kao bivši vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz.

Ražnatović je kroz boks stekao i prijatelja, pored sportskog uspeha, te mu je kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić postao i kum, iako im upoznavanje, što je jednom prilikom ispričao, nije počelo tako slavno.

- Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam. Momke koji su sparingovali sa njim terao sam da ga "ugase", da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve. Ne znam da li bih ja prvi to uradio, verovatno ne bih. Ali, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu - rekao je Vladan Babić u podkastu MMA Institut.

Izgladili su odnose, te je tako Vladan postao kum porodici Ražnatović, tako što je krstio drugog Veljkovog sina, Krstana.

- Ja sam mu krstio drugog sina. Bože zdravlja, planiramo i neke zajedničke projekte - naveo je kapiten našeg nacionalnog bokserskog tima.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko izveo Bogdanu i sina iz porodilišta, ali kroz garažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA