Vreme čitanja: oko 2 min.

"Otac se baš potresao": Evo šta kažu Miličina i Terzina porodica o trudnoći: "Odrasli su, nek sami odluče"

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prva reakcija je bila šok

  • 0

Milica Veličković je zatrudnela pred kamerama rijalitija sa Borislavom Terzićem, a cela ta situacija je mnoge ostavila bez teksta.

Posebno šokirane su bile porodice rijaliti učesnika.

Kada su se strasti malo smirile, Miličina majka je ispričala kako se sada oseća.

- Ne znam šta više da kažem, prva reakcija je bila šok, ali je sada podržavamo u svemu što odluči. Radujem se što ću postati baka, jeste bilo čudno što je na televiziji. Za Terzu, deluje mi da je okej dečko, videćemo kada izađu, upoznaćemo se bolje. - rekla je Danica pa je otkrila da li se čula sa Terzinom porodicom:

- Iskreno i Milica i Terza su odrasli ljudi, sami donose svoje odluke, ja se neću mešati u to, ali mislim da nema potrebe da kontaktiram nikoga. Videćemo kako će ići sve to kada izađu, bilo je tu teških reči, videćemo kako će biti kada izađu - dodala je Danica za Pink.

Voditelj Pinka je pričao i sa Terzinim bratom o celoj ovoj situaciji, kao i da li podržava svog brata u nameri da stupi u brak sa Milicom.

- Možemo reći da je Milica snajka, šta je tu je. Pa ne znam ja sam mislio da je to to kada je rekla da je dobila, ali kada su priznali da su slagali, shvatili smo šta se desilo. Bili smo svi budni i pratili smo, šta je tu je. Drago mi je zbog njega, ko ne bi voleo da mu brat dobije dete, ja imam troje dece, i iskreno voleo bih da odmah dobije blizanice. Svi smo bili šokirani, mi smo bili za to da oni napolju vide da li mogu da funkcionišu, da probaju napolju. Videćemo šta će biti, ni on, ni ona nisu zaposleni, a čekaju dete, a nadam se da će sve biti kako treba. Ja bih voleo da možemo njena majka i ja da uđemo da popričamo sa njima, da osetim to sa njegove strane. ali me zanima kakav je njihov plan kada izađu. Mene zanima gde će oni da žive, naravno u našoj porodičnoj kući ima mesta, ali šta oni žele.. Ćale je podneo vest stresno, ali mama je srećna. To je moj brat i ja sam uz njega uvek, neću se odreći ni njega, niti njegovog deteta, samo nek su živi i zdravi - rekao je Miloš, pa se osvrnuo na njihov odnos:

- Pratili smo njihov turbulentan odnos, i svima nam je zasmetala ta prošlost njena, a sada iskreno malo krivim i nju jer je mnogo toga priznala, možda nije trebala. Svi mi imamo prošlost, ali nije trebala javno to da prizna, tata se zbog toga i potresao - rekao je Miloš.

Terzin brat je otkrio da li se čuo sa nekim od Miličine porodice napolju:

- Čuo sam se sa njenom kumom, ona mi je rekla da ne pričam mnogo, da ne bismo stresirali Milicu i Terzu. Voleo bih da se čujem sa njom majkom, verujem da je i za nju šok, sve bi bilo lagano da su oni napolju, ali nadam se da će biti bolje napolju.

(Telegraf.rs)

Video: Bora i Milica objasnili svoj stajling za svadbu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA