Vreme čitanja: oko 5 min.

"Teško je, ali sam odlučila i snosim posledice": Milica Pavlović o turneji, pa spomenula ljubavni život

A. Š.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Pevačica o koncertnoj turneji, ali i detaljima iz privatnog života

  • 0

Mlada zvezda Milica Pavlović posle fantastičnog koncerta u Beogradu koji je održala krajem prošle godine, zakazala je i u Zagrebu 21. juna, a tim povodom je u pomenutom gradu organizovala druženje sa medijima na kojem je govorila o spektaklu koju hrvatska publika očekuje.

Ekipa Telegrafa je ispratila taj događaj, te smo pre branča imali priliku da zavirimo u Miličinu sobu dok se spremala i tom ptilikom otkrila detalje koncerta koji nas očekuju u Novom Sadu i Zagrebu, ali je spomenula i nove pesme koje su nedavno izašle i postale vrlo slušane za kratak vremenski period.

- Mislim da će biti toliko dobar koncert, prvo u Novom Sadu 15. juna, a zatim ovde u Zagrebu, jer smo sinoć imali produkcijski sastanak, moj reditelj je iz Hrvatske, kao koreograf i dosta plesača. Popisali smo šta izbacujemo, šta dodajemo, jer su došle nove pesme koje sam nedavno izdala, neke smo multimedije promenili, dodali nove koreografije, novi kostimi za oba koncerta, i kad kažem da smo već održali jedan koncert i da smo se dobro uigrali, ljudi mogu samo da očekuju 40% bolji koncert od onog u Beogradu - rekla je Milica, pa otkila kako je zadovoljna novim pesmama koje su u prvom danu prešle milion pregleda.

- Prezadovoljna sam, posle jednog dana pesma "Praštaj" je prešla milion pregleda, a ubrzo numera "Ona nosi Pradu" i "Gospode moj". To je moje prvo EP izdanje, a odlučila sam se za to jer je u ovom momentu maksimum koji sam mogla da dam publici su da snimim tri kvalitetne pesme, sve preko, ne bih mogla da stanem iza toga, a opet tako nešto ne mogu da nazovem novim albumom, za mene je to jedno skraćeno izdanje albuma, koji je prelazni period do istog. Naročito zato što ima veliki povod, zato sam i uradila, ostvarila sam milijardu pregleda na platformi Jutjub, zajedno volim da podvučem sa svojom publikom, presrećna sam zbog toga i želela sam da ih nagradim i tako su i dobili nove pesme. Čim oni  mene nagrade, ja im uzvratim i tako se uzajamno volimo i poštujemo. Poslednja pesma na EP je lajv izvođenje sa pesme "Srce porodično" iz Beogradske arene, publika je jako lepo reagovala na to moje izvođenje i onda sam rešila da im dam zabeleženi zvučni zapis i da slušaju i uživaju u mojoj interpretaciji - rekla je pevačica, a razgovor smo nastavili na mestu koje je bilo predviđeno za druženje sa medijima.

Nakon predivnog dana sa Milicom, ona nam je otkrila da li je uzbuđena zbog predstojećih koncerata.

- Naravno da jesam, prvo se družimo u Novom Sadu, a onda u Zagrebu, veliki broj medija se upravo odazvao za ovaj press dan što me raduje, svi iščekuju koncert, a naročito mi. Raduje me, zato što muzika spaja, ja se time i bavim jer je tu velika količina ljubavi i energije - poručila je ona.

Prvi solistički koncert je održala u Nišu, drugi u Beogradu, koji su bili skoz različiti, mlada zvezda je sada otkrila da li će i ovoga puta biti nešto drugačije.

- Hoće biti drugačije, pod okvirima je turneje "Lav", ali s obzirom da smo dodali nove kompozicije sa EP, tu dolaze nove koreografije, nove multimedije, saradnja sa Bojanom Petrovićem što se tiče kostima, biće dosta kristala. Posebni kostimi će biti urađeni za Novi Sad, posebni za Zagreb. Neke pesme smo morali da skratimo, nešto novo smo i dodali, a biće i jako interesantni i ozbiljno dobri gosti na oba koncerta. Tajna je, nisam pričala ni za beogradski koncert ko će biti gosti, neću ni sada - rekla je pevačica.

Jednom prilikom je istakla da su neke pesme sa novog albuma posvećene nekome, Milica je sada otkrila i kome.

- Diplomatski, posvećene su publici. Ima tu uvek malo autobiografije, Ljilja Jorgovanović moj verni saradnik koja ume to da pakuje kako treba, nalazi mi tu žicu. Neka ostane još malo enigma, da ostavimo za sledeći put - rekla je ona, pa nam je otkrila i od koga je buket cveća koji smo mogli primetiti u sobi.

- Moram da vas razočaram, to je od najveće radio stanice u Hrvatskoj. (smeh) Moji dobri prijatelji, gostovala sam kod njih i oni su ceo studio scenografski opremeli kao džunglu zbog turneje "Lav", a i voditeljka je čak bila u zebrastom printu i dali su mi buket, tako da me jako raduje što sarađujem sa ekipom Extra Fm vezano za koncert u Zagrebu - istakla je ona.

S obzirom da je pevačica bila u vezi sa Crnogorcem, ona nam je otkirla odakle su po njenom mišljenju najbolji frajeri.

- Mislim da sav narod iz Eks-Jugoslavije odiše nekom posebnom i energijom i kulturom života... Svuda ima dobrih frajera - rekla je Milica, pa istakla da su joj porodica, prijatelji i publika najveća podrška u teškim momentima.

Koncerti mlade zvezde su vrlo zahtevni, te dosta ulaže u svoju karijeru, ona je otkrila koliko je teško sve to ispratiti.

- Jeste teško, ali nešto kad volite-volite. Malo mi je glupo da govorim koliko je meni teško kada je i onome ko ustaje u 4 izjutra da bi radio u pekari, teško je i onom čoveku na građevini, ali svako se bori sa svojim teškoćama. Ja ne mogu da kažem da mi je nešto teško jer imam blagoslov od Boga da se bavim nečim gde ti muzikom spajaš, pevaš, igraš, sve što je teško na kraju bude slatko - objasnila je Milica, pa se osvrnula na izjavu nakon koncerta u Beogradu kada je rekla da je i minusu.

- Sad samo dodajemo minuse u sledećim gradovima, jer ovakva vrsta koncerta ne može da se isplati na ovom tržištu. Ja sam želela da moja prva regionalna koncertna turneja bude sa takvim vidom koncerta, tako sam odlučila, snosim posledice, neka one budu u okviru tih minusa, nek srce bude puno i neka se ta koncertna turneja izvede onako kako smo zamislili, a super je krenulo u Beogradu i sigurno će se nastaviti u ostalim gradovima onako kako treba, a te minuse ćemo pretvoriti u pluseve zato što smo radnici - zaključila je Milica za Telegraf.

Ceo intervju možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović za Telegraf o projektima i razvodima na estradi: Ništa me ne šokira, žao mi je dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA