Vreme čitanja: oko 3 min.

Pejoviću žena kupila besnog "poršea" od 100.000 evra! On se dotakao prevare: "Klasična promocija satanizma"

M. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Mnogo godina sam ja temelje svog braka zidao, da bi se lokalne "Boško Buhe" usudile da mi to poremete - Aco progovorio o neverstvu

  • 14

Popularni pevač Aco Pejović pre nekoliko dana organizovao je promociju svog novog albuma "Hotel tuge", a pred kamerama Telegrafa govorio je o supruzi, braku, ali i "Evroviziji za koju smatra da je stanizacija".

Aco je do jednog beogradskog hotela gde je bilo upriličeno medijsko predstavljanje projekta došao najnovijim modelom iz serije Porše 911 Karera.

Pred našim kamerama Aco je odgovorio na par pitanja, dotakao se i aktuelnih tema, takođe je u razgovoru sa nama otkrio od koga je dobio "besnu mašinu", a osvrnuo se i na priče o neverstvu.

  • Ovde smo povodom promocije albuma "Hotel tuge". Čestitke i puno uspeha! Kako ste došli na ideju albuma?

- Ideja oko samog naziva..Tu smo sve uradili, završili...pa smo onda, kad smo trebali da radimo usb-ove i cd-ove, onda je bilo ono "A šta ćemo sa nazivom?". Tako da su se raznorazni nazivi gađali i na kraju je moja nastarija ćerka rekla "A što ne bi bio "Hotel tuge?"". I onda sam rekao dobro, ti si kumovala...u redu...i onda je rekla ona "A je l' će da bude neka lova za kumstvo?". Dobro, biće neka lova za kumstvo. Ona je kumovala tome da bude "Hotel tuge" i to je stih iz pesme "Soba 501" - rekao je Aco kroz smeh, pa otkrio koje numere se po njemu izdvajaju:

- Meni su sve okej. Ima raznoraznih stilova. Mislim da sam za svakog ponešto uradio. Ima tu pesma za koju mislim da će ovako...da traje, ali joj treba vremena da prođe, to je "Poslednji valcer", "Navika" "Ne idem kući, zadnji ostajem"...ima duet sa Editom...

  • Da li mislite da će ovaj duet sa Editom premašiti "Blud i nemoral"?

- Ovo je treći put da nas dvoje imamo duet. Ne znam, videćemo, kako god bude, biće. Vidim da dobro idu pregledi i da su dobre kritike. To mi kažu. Ljudima se dopada. Tako da, neka ide svojim tokom. Sve će to doći na svoje.

  • Aco nedavno je održana Evrovizija. Aleksandra Radović i Sloba Radanović su izjavili kako Srbija više ne treba da učestvuje, kako to nije za nas. Da li je to satanističko takmičenje, zbog nekih nastupa kako su ga nazivali? Da li mislite da treba da se prijavljujemo ubuduće?

- Ja sam to odavno rekao, da to ne pratim. Naravno, o našem izvođaču ove godine imam zaista jako visoko mišljenje i mislim da je sjajna. To sve ostalo...apsolutno me niti zanima, niti gledam, niti se u mojoj kući pušta. To je klasična promocija satanizma kao što su Irci uradili i propaganda i reklama nečeg potpuno za mene nemogućeg i bolesnog. Pa "ono", mislim šta "ono"...Šta radite vi "ono"? Mislim konkretno na pobednika Švajcarske (Nemo Metler, nebinarna osoba, prim.aut.). Izgleda što praviš većeg kretena od sebe, to bolje prolazi. Ja sam "ono". Odlično, bravo ti "ono". Nek si živ i zdrav majci "ono". Ne želim više da pričam o tim kretenima. Žao mi je što ih tako nazivam, ali za mene je to kretenčina, klasična jedna - rekao je Aco, pa nam otkrio da li je najnoviji automobil marke Porše (sa kojim se, 20. maja, pojavio na promociji) dobio od supruge:

- To je poklon od supruge za 30 godina braka. Tako da, zasluge.

- Ne komentarišem nikako takve budalaštine i gluposti. Moja porodica i ja se samo smejemo takvim glupostima, a i to je kao kući kad sedimo pa gledamo "Monti Pajtona", pa eto tako gledamo i na to. Mnogo godina sam ja temelje svog braka zidao, da bi se lokalne "Boško Buhe" usudile da mi to poremete.

(Telegraf.rs)

Video: Aco Pejović stigao u besnoj mašini na promociju: Cena automobila prava sitnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA