Vreme čitanja: oko 1 min.

"Neke stvari moraju da se progutaju u braku": Slađa o njenom i Đanijevom odnosu: "Zadavila bih ga"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trajkovići otkrili kako su opstali skoro 30 godina

  • 3

Pevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, sa svojom suprugom Slađom će uprkos svim iskušenjima koje su proživeli, uskoro proslaviti 3 decenije braka.

Oni su sada otkrili njihovu tajnu.

- Videli smo se u nekom lokalu, ona je rekla je l' pevaš negde volela bih da te čujem, ja sam joj rekao gde ću pevati. Ona je odgovorila da će doći sigurno i tako je i bilo, sve ostalo je istorija - počinje Đani, dok Slađa dodaje da bi mogla knjigu da napiše o njihovom životu:

- On je interesantna osoba, on nikad neće ostariti, veseo je i temperamentan. Čak i kad slaže nešto on simpatično laže, ne može čovek da mu uzme za zlo. Bio je mlad, uspešan, mora nešto i da se proguta ako hoćeš da opstane brak. Međutim, ja vam odgovorno tvrdim za 29 godina braka nikada od njega nisam doživela nešto neprijatno. Bilo je poziva i poruka i ovako i onako, ali ja nisam ljubomorisala, samo sam mu rekla kad osetiš da me više ne voliš kaži mi i mi se rastajemo.

- Nekad mi dođe zadavila bih ga! Mislim kad bi sve bilo idealno ne bi bilo dobro, onda nešto ne štima - zaključuje Slađa za emisiju "Iza zatvorenih vrata".

(Telegraf.rs)

Video: Đani otkazuje nastupe zbog tragično nastradale Danke Ilić: "Neću doći, razumite..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    22. maj 2024 | 12:31

    Gutas ti zbog para..

  • Blok27

    22. maj 2024 | 11:07

    Mislis neke stvari se moraju radi para progutati u braku?

  • Maka

    22. maj 2024 | 17:05

    Kako da se ne razvedu. On je pokušao moju devojku da muva,alooo pokušao a ona mi kaze da mu nije dala povod za to. Baš sam srećan sto ga je odbila. Djani pamet u glavu i čuvaj svoj brak kao što ću i ja čuvati svoj. Voleću svoji buduću ženu do kraja zivota. Kupila me je još vise kad mi je rekla da ga odbila ❤️❤️🔴

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA