Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sada me jako neće voleti srpski muškarci, ja bih te ljude...": Nina Seničar žestoko udarila na Srbe

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina oplela po muškarcima u Srbiji, koji poštoju ovaj običaj

  • 7
Nina Seničar Oskar 2024 Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Glumica i manekenka Nina Seničar, iako godinama uspešno gradi svoju karijeru, ona stiže da bude posvećena  porodici, a sada je otkrila koji srpski običaj ne podnosi, a odnosi se na trudnice i očeve.

Sama Nina je u sedmom mesecu trudnoće, a sa suprugom Džejem Elisom već ima ćerkicu Noru, a evo koji naš običaj "ne može da smisli".

- Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porođa, a da si ti u kafani, piješ sa društvom i da si posle mrtav pijan - započela je Nina Seničar.

- Ne krivim muškarce, jer se to kod nas jednostavno tako desilo, jer kod nas muškarci nismo mogli da budu na porođaju. Šta će čovek da radi ako porođaj traje, lupam, 20 sati? Verovatno se to tako sponatano desilo, kao, ajde da budem sa društvom - istakla je Nina pa za podkast ""Jednostavno roditelji", pa otkrila šta misli o očevima koji pelenu jednom nisu promenili:

- Ja bih te ljude..., ne znam šta bih im uradila stvarno. To su te neke stvari u kojima ti kao osoba ne učestvuješ, a zapravo su toliko bitne i dete i za tebe i za vas kao par. Ali ima i fenomenalnih očeva, zaista, neću da generalizujem.

Nina je za kraj istakla da njen otac uvek bio prisutan i da je svako veče kupao zajedno sa majkom:

- On bi našao zamenu za dežurstvo za tih 20 minuta, doleteo, okupao me, stavio da spavam i vratio se. Niko njena nije naterao na to, on je to zaista želeo.

(Telegraf.rs)

Video: Srpkinja zablistala na crvenom tepihu: Nina Seničar privukla pažnju među holivudskim zvezdama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава

    22. maj 2024 | 13:34

    Остави ти нас на миру, држи се ти за загореле.

  • Boža zemunac

    22. maj 2024 | 13:33

    Bila bi ti srećna da imaš Srbina. A ne tamo nekog.....

  • Vodolijax

    22. maj 2024 | 14:33

    Onaj njen verovatno bio među njenim nogama dok je ona disala u ritmu između kontrakcija.......i davao podršku.........Srbi obično leže ispod stola.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA