Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbačen iz rijalitija, a sad roni gorke suze: "Plačem tri noći i tri dana...hoću da zna da je čekam"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Osećam se kao da sam je izdao", naglasio je diskvalifikovani zadrugar

  • 0

Danijel Dujković Munjez nedavno je diskvalifikovan iz "Elite", a sada je priznao da mu je mnogo teško zbog devojke Stefani Grujić, koja je ostala u rijalitiju.

- Umoran sam. Ne mogu da gledam Stefani svaki dan uplakanu, svaki dan plače. Samo mi je to problem. Ne spavam noću jer ih pratim, danju imam obaveze. Na Stefani sam slab, ne mogu da podnesem da plače, osećam se kao da sam je izdao. Imam utisak da je tamo svima okrenula leđa zbog mene i sad sam je ostavio samu. Voleo bih da bar zna da je čekam, ostao sam nedorečen. Odneo sam Maji čestitku, poručio sam joj neke stvari - rekao je Munjez i dodao:

- Tri noći i tri dana plačem, ona je utučena, spava, samo sam poželeo da se ne diskvalifikuje, s obzirom kako se psihički oseća.

Munjez je otkrio i zbog čega je diskvalifikovan.

- Konkretno sam diskvalifikovan jer je ovo bila kap koja je prelila čašu, neke stvari sam radio. Nasrtanje, razbio sam dve kamere, progledano mi je kroz prste. Mislim da sam zaslužio. Treba da sednem sa produkcijom da razgovaramo, ja u kešu nemam te pare. Sve je na njima - rekao je on za Blic.

Podsetimo, Veliki šef poslao je pismo učenicima na adresu Bele kuće, u kom je bilo saopštenje:

- Draga Elito, ovim vas obaveštavamo da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan i da će po ugovoru snosite kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije, a Tv Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru.

(Telegraf.rs)

Video: Bora i Milica objasnili svoj stajling za svadbu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA