Vreme čitanja: oko 3 min.

Marija Šerifović iskreno o sinu i Verici, a Relja priznao jednu stvar o ćerkama: "Moje srce je rastopljeno"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Imaće zajednički nastup

  • 0

Marija Šerifović i Relja Popović imaće zajednički nastup 22. jula u Beogradu kao svojevrsnu muzičku "bitku".

Oni su bili odlično raspoloženi, a Relja je imao zanimljiv odgovor o njihovim sličnostima kada je muzika u pitanju.

- Sličnosti su što se bavimo muzikom - rekao je Relja, a Marija se nadovezala:

-  Sigurna sam da će ovo biti dobro i smo mi znamo kako će to zvučati, ali sigurna sam da će to biti zanimljiva noć -

- Počele su pripreme, ali to su male tajne koje ne smemo da ti otkrijemo, događaj je za tačno mesec dana... -

- Taj narativ, ja sam kao pevačica, a Relja uopšte ne peva, to je kao da poredite Vitni Hjuton i eminema, pa ko bolje peva... Čak me ne bi čudilo da se on bolje snađe u nekim mojim pesmama.

Marija je odgovorila i kako se snalazi u rep muzici.

- Deluje mi da neće biti preveliki zadatak, zato što Reljina muzika nije samo suvi rep, tu postoji melodija, harmonija... - rekla je Marija.

Inače, Marija pre ove sarardnje nikada nije ni srela Relju, zna Nikoliju, pa joj je utoliko zanimljiv ovaj koncept, onda se "upoznala" sa Reljom.

Marija je večeras pričala o svom predstojećem koncertu koji će održati u rodnom Kragujevcu, a tom prilikom je progovorila i o sinu Mariu.

- Ovo je moj prvi veliki koncert u Kragujevcu nakon 20 godina, ne znam šta će biti posebno, ali želim da verujem kada budem videla sve ljude u rodnom gradu da će se desiti posebna emocija. Raduje me, za početak. Neki drugari i drugarice iz škole su se javili.

Želim da kažem da su svi đaci, četvrte godine Prve kragujevačke gimnazije dobili karte na poklon od mene. Baba više ne peva. Verica neće zapevati sa mnom, ona je u penziji, nema potrebe. Njen život je dobio novi smisao, nju baš briga i za muziku i za pevanje. Muzika joj ne fali, naša kuća peva 24 sata - rekla je Marija i ispričala da bi prepevala neku Veričinu pesmu.

- Nekad, što da ne, padalo nam je to na pamet, pa sad ne znam da li je rano ili kasno, a možda je i vreme, s obzirom da Verica više neće snimati, pa što da ne - rekla je.

Otkrila je i  kako mali Mario reaguje na muziku.

- Mario reaguje na muziku fantastično, to je sad neverovatno. Ne bih imala ništa proitiv da nema nikakvih dodirnih tačaka sa muzikom. Umiruje ga muzika, kako se pusti neka moja pesma, on se ugasi i zaspi bez problema - i otkrila kako se snalazi u ulozi majke.

- Snalazim se lepo u ulozi majke, moje srce je rastopljeno, možete da mi radite šta hoćete, ali rekla bih da je to jedna potpuno nova dimenzija i života i ljubavi i najlepše bakjke i kontra emocija koje se smenjuju. Da ne živimo u ludom društvu, ja bih vam ga pokazivala svaki dan, on se smeje 24 sata, sedam dana u nedelji - rekla je Marija, koja je uputila javni apel i nasmejala sve.

- Koristim javni apel da Verica shvati da treba da bude baba. Kažu da se unuče voli više od deteta, ja to ne znam jer ona nije provodila mnogo vremena sa mnom, ali moram reći da će biti napeto. Imam 40 godina, nekako želim da svo svoje slobodno vreme provedem sa sinom, ne znam šta nosi noć šta dan. Kad on bude imao 20, ja ću imati 60, sva moja ljubav ide prema njemu i ići će - rekla  je Marija.

Relja je ispričao i kako njegove ćerke reaguju na muziku.

- Moje ćerke znaju samo "Sve si znala" - rekao je i dodao da njih zanima da se igraju.

(Telegraf.rs)

Video: Šerifović upriličila žurku za krštenje sina: Ludilo trajalo do ranih jutarnjih sati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA