Vreme čitanja: oko 1 min.

Tara objavila šokantne prepiske sa Danilom, on objavio još gore: “Trudna spavala sa..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je objavila prepiske da Danilo ima odnose sa udatom trudnicom, kao i da uzima avans za bludne radnje, Raičević je sada objavio prepiske za koje tvrdi da mu je Simova slala

  • 1
Tara Simov Danilo Foto-kolaž: Shutterstock, Instagram/dallyraich, Nikola Tomić

Bivša takmičarka rijalitija "Zadruga", Tara Simov nedavno je objavila dopisivanje sa izvesnom ženom, koju je upisala u telefon kao "riba Danilova", a optužila ju je da je spavala sa njenim bivšim partnerom, Danilom Raičevićem, sa kojim ima sina.

Kako se vidi u prepisci, žena je trudna, a Danilo je navodno imao odnose sa njom dok je bila u drugom stanju.

- Trudna spavala sa Danilom je*ote. A i Danilo stvarno ima čudne fetiše - napisala je Tara uz emotikone koji plaču od smeha, pa dodala:

- Ali najjače što ima odnose sa trudnom ribom kojoj muž "šmrče" i zajedno sede u stanu kod nje, imaju odnose i pričaju o njenom mužu. Pa meni je ovo hit.

Simova je takođe navela i da njen bivši partner "traži pare babama od 40 godina za slike svog polnog organa i grickanje istog".

- Sa Vocapa na laptopu. Nju će silovati. Silovaće je desetorica. Izbušiću joj 20 rupa da je j... i tu. Javi se na telefon. Jeb.. ti majku milosnu u pič... Javi se na telefon. Sad lomim Ani celu zgradu pošto nisi kod kuće, pa onda idem kod Cvetka. Nisi svestan šta ti se sprema sada! - piše u porukama, za koje Danilo tvrdi da mu je Tara slala.

(Telegraf.rs)

Video: Tara Simov posle zabrane od dečka, uspela da vidi sina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    24. maj 2024 | 12:08

    O čemu vi pišete, bolesnicima. To treba poslati na lečenje, dugoooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA