Vreme čitanja: oko 1 min.

"Probudio sam se pored supruge, a ona je bila mrtva...To me je uništilo": Bolna ispovest poznatog pevača

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač živi dosta povučeno poslednjih nekoliko godina

  • 1
Goran Bare Prinskrin: Youtobe/Balkan Najbolje

Pevač rok grupe "Majke" Goran Bare, koji je ostavio neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni, sada je progovorio o najgorem periodu u životuu.

Gubitak supruge s kojom je bio dve godine u braku mu je najteže pao.

- Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživio slom živaca. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako uništilo da ne možeš izaći iz kreveta, ne zanima te ni dete ni roditelji i najviše bi volio da te nema. Kad sam to osetio doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta - ispričao je Bare za hrvatke medije, prenosi Blic.

Bare ima i sina od 28 godina, međutim nisu preterano bliski.

Tokom korona virusa pevač je ostao bez para.

- Snaći ću se ja već nekako. Pomogne mi i moja izdavačka kuća kad je baš gadno, a uskoče mi i prijatelji. Biće kako bude - rekao je tada za 24sata.hr.

- Voleo bih da me neko zaposli, ako je nekom potreban di-džej na radiju ili kopač krompira… Ili prodavac, ja imam položen trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit takođe, tako da mogu da budem i konobar. Ja sam čovek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije. Ako je nekom potreban radnik, neka me nazove - poručio je Goran u intervjuu za tamošnji Exkluziv.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Lukas potvrdio da se iselio iz luksuznog stana u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    24. maj 2024 | 00:58

    Bare je potrosio pare na ono zbog cega izgleda ovako na slici ... ali za njegov uspeh je zasluzan Zare Baticnovic koji je rezirao neke od najlepsih spotova na nasim prostorima . RIP Zare ! Poseban ali ...eto ... dalje nije moglo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA