Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo šta je "ubilo" Tonija Montana: "Preponosan je bio i kao čovek i kao pevač, a taj odlazak je presudio"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Teško mu je palo što napušta Beograd i ni sebi to nije hteo da prizna, a kamoli drugima -

  • 0
Toni Montano stan zgrada ulaz Foto-montaža: Telegraf.rs, Youtube/Danilo Krajišnik

Pevač Velibor Miljković poznatiji kao Toni Montano pronađen je mrtav, 22. maja, u svom stanu u Beogradu.

Ekipa Telegrafa se uputila ispred njegove zgrade i popričala sa komšijama. Prvo smo "naleteli" na komšinicu Nadu koja živi u istoj zgradi u kojoj je pevač bio do svog poslednjeg dana.

- Poznavala sam ga, kako nisam. Bio je nervozan u poslednje vreme, ostao je sam - počinje komšinica Nada za naš portal, pa priča zbog čega misli da je tako iznenada umro:

- On je taj stan prodao. Rođen je u Beogradu i bio je pun tog ponosa i kao pevač i kao čovek. Po njemu se to uvek videlo, takav je bio. Ali, ovaj...onog momenta kada je on shvatio da je tamo "otišao" (U Bojnik prim.aut.), da tamo ima kuću i sve...tamo su rođeni njegovi roditelji i on je tamo išao, ali je sada trebao da se tamo odseli. To je velika i lepa kuća (kažu svi, ja nisam bila)...mislim da je verovatno taj odlazak koji je trebao da se desi, presudio. Teško mu je palo što napušta Beograd i ni sebi to nije hteo da prizna, a kamoli drugima. Ja bar tako mislim. Jer on se nije ni sa kim svađao iako je bio nervozan, ali ne drčan, nego više da je to nešto u njemu i da ne može protiv tog nekog osećaja. Mnogima u zgradi se nije javljao, klimne glavom i prođe.

- Žao mi ga je kao čoveka. Njegovi roditelji su bili super. Majka mu je radila na Kliničkom centru. Bili su super ljudi i komšije. I on je bio takav. Meni muž kad je iznenada umro, on je odmah došao da pita šta treba da pomogne. On je sa mojim mužem bio super. Pričali su često o njegovoj muzici. Vidim da svi pričaju pozitivno o njemu i iz naše zgrade mislim da ne postoji neko ko bi mogao da kaže neku ružnu reč. Nikada se nikome nije ni za šta žalio, čak ni to što je bio sam...snalazio se kako je znao, s obzirom da je bio sam - zaključuje ona za Telegraf.rs

Gospođa Sonja nam je kratko rekla da joj je mnogo žao.

- Čula sam šta se dogodilo. Strašno mi je žao. Kažu da je srce, mnogo mi je žao. Ako ništa,bar se nije mučio...ne mogu da pričam,potresla me je ta vest - kaže Sonja za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Na vratima potresna poruka: "Javi mi se...": Telegraf ispred stana u kojem je pronađen Toni Montano

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA