Vreme čitanja: oko 2 min.

Favoritkinja za pobedu u "ZG" otkrila detalje iz svog života: "Jela sam kečap i pirinač, bila sam panična"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Tada su krenuli panični napadi i anksioznost. Osećala sam se kao da nemam nikoga", rekla je Šejla uzmeđu ostalog

  • 0

Takmičarka "Zvezda Granda" Šejla Zonić, već prvim pojavljivanjem u ovom takmičenju napravila je opštu pometnju, a danas važi za glavnog favorita za pobedu.

Sada je otkrila nepoznate detalje iz svog života.

- Ja sam uvek imala strah od neuspeha, javnosti. I onda je meni moj Armi rekao da je "Grand" gigant po pitanju marketinga i ja kao sve je to super, ali šta će reći moje kolege i profesori sa fakulteta. A onda sam se pitala, a šta ja želim? Mislila sam da nisam dorasla svemu tome. Onda sam kada je bila audicija u Bosni rekla svom suprugu "Je l' želiš da kreneš sa mnom?" i od tada je sve počelo. "Zvezde Granda" su me prosvetlile. I eto nedavno sam pevala na nekoj svadbi gde sam dobila neki ogroman bakšiš koji sam na kraju vratila, jer nije sve onako kako izgleda i mnogi su rekli "Eto toliko si dogurala, iz koncertnih dvorana pevaš na svadbama", a ja kažem da sam samo krenula da zarađujem onoliko koliko mi treba da bih u muzici napredovala, a ne da bih pevala koncertne dvorane i jedem kečap i pirinač - rekla je ona u podkastu "Pričaonica, pa dodala:

- Tada nakon što sam držala te časove pevanja sve je prešlo na online nastavu i meni su se i ti angažmani smanjili. Ja privodim magistarski rad kraju, a nemam para da to platim. Tu su mi sestre priskočile u pomoć. Jedna mi je platila kiriju tri meseca, a druga mi je platila sve što je trebalo za taj fakultet. Meni je to bio poraz, jer ja sam neko ko je navikao da sve što želi, sam isfinansira. Tada su krenuli panični napadi i anksioznost. Osećala sam se kao da nemam nikoga. Ovamo jedem pirinač i kečap, tada sam zavolela taj kečap koji pre nisam volela (smeh), jer nisam mogla da tražim od svojih jer je otac bio bolestan, a i sama sam htela i fakultet i da živim van svog rodnog mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca stigla na snimanje u košulji ispod koje se sve providi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA